Colahusu Beni bekliyor bende bebegı uyutuyorum yaramazlık yapcaktım birde baktım bugün neyy yumurtlama günü 😱😱 prezervatif le korunacağız ama genede korkuyorum ya 😳😳
Pinkoooo Colahusu prez takılı olduğu halde içe boşalmasın konuş eşinle git geceni yaşa 🔥 benim kocamda saha maçına gitti geldi şimdide biz maç oynuyacagiz 😂😂
simonedebeauvoir Colahusu anlık cinsel hayatını aktarmayan da ne biliyim 🤣 bekliyorsa biz ne yapalım kız gözümde canlandı herifin
Colahusu ikiprensesannes adam bekliyo ya yazık umut verdim gecen günde başım agrıyo dedim bu sefer keser beni
Colahusu Pinkoooo iyi maçlar😅😅 bi kere öyle dedim güldü öyle sacmalık mı olur dedi ozaman takmayalım geri çekilme yapalım dedi😅
simonedebeauvoir sadbarbie napayım dayanamıyorum öyle başlıklar var ki yani adam bekliyorsa napalım peridecek gelelim bari deyim
simonedebeauvoir HurremSultan sen patlıcanı bırak yeni pozisyonu denedin mi en son adama kapıda akşam seni bekleyecem dediydin dökül şimdi 🤣
Colahusu simonedebeauvoir güzel bi fikir aldım burdan oyüzden gecem güzel geçti içimde rahat etti hamilelik korkusundan 😅 yani işe yarıyor bazen burdakiler senin gibi eleştirmek yerine yardımcı fikirler verebiliyorlar oyüzden yazdım 😅 anlamişko?
HurremSultan simonedebeauvoir hicbirsey yapmadık 🥺🥺 yazik bize 😭😭😭😭 iki saatlik uyku ile duruyorum bugun şimdi uyuyup enerji depoliycam🙃 yarın bizim günümüz inşallah çok özledim kocamı😭😭
Tonight_00 HurremSultan Allah kavuştursun canım bugün bebitolarin uyur inşallah sende bol bol enerji depolarsin ☺️☺️