Selam güzel anneler bebeklerinize kaç aylıkken kefir vermeye başladınız ve ne kadar ölçü verdiniz.

Susdinle yaa ben sevemedim bi turlu kefiri bak iyiki acmissin pist benim kiza vermeyi akil edemediydim burda beklim

Zamansiz_ kefirin sadesini ben denemedim ama meyveli çok güzel oluyor ya 1 lt alırız hemen bitiresim gelir hele çilekli tavsiye ederim en azın dan probiyotik ağırlıklı büyük küçük tüketmeli bence

Susdinle ek gıdaya başladığımızdan itibaren öneriyor doktorlar. Şimdi kızım iki yaşında ilk defa geçen hafta meyveli verdim ama hiç içime sinmedi. Marka olarak da ben şimdi her yerden alıyorum ama ilk zamanlar migrostan kefirzade alırdım

bukii27 bizler nasıl alıştıracağız çoğu şeyi sevmiyorlar canm ya

Susdinle ay ben bu sıralar kafayı yefim zaten artık yediği şeyleri de yemiyor

bukii27 şimdiki bebekler de inat canım Bi kaç sene sonra hiç düşünemiyorum 😏

Zamansiz_ ne demek ben teşekkür ederim 🥰 bu arada kızın kaç yaşında bide bende bilmiyorum meyveli kefir verilir mi veya çevrende veren oldumu

Susdinle 9 aylik olucak benimkisi oglum 5 yasinda denemisti aslq sevmemisti🫠 ama actimel aliyorum arada onu cok seviyor

Moonlight_ bende öyle yapayım bide aklıma takıldı gerçekten normal orman meyveli falan var onlar 1 yaşından küçük bebeklere verilirmi

Susdinle ayy yemin ediyorum sinirim bozuluyor 2 gündür kız sıvı dişimde hiçbişey yemiyor kek bile yapıyorum ona yok banamısın demiyor

bukii27 benimki seninkinden de küçük inatlaşıyor suyu zor içiriyorum içirene kadar da sinir boğuyor beni ALLAH bizlere kolaylık versin aminnnn🤲🤲