Deleted33 valla hiçbir çözüme güven olmaz yok yani 😂
Doğum kontrol hapı ve gebelik 😊
Sevde_20 evet ya bende aynılarını hayal etmeye başladım kızım abla olacak ve herşeyden önemlisi artık yalnız kalmayacak en yakın arkadaşı kardeşi olacak birlikte olacak çok şükür Rabbim e 🤲 çok güzel şeyler söylediniz çok rahatladım gerçekten teşekkür ediyorum 🌸
ikiprensesannes valla doğru 😑
Deleted33 hayırlısı diyecez artık 🥰
- Düzenlendi
Deleted33 en güzeli 🥰🥰🥰 rica ederim ne demek keske bana da güzel şeyler diyenler olsaydı gerek burda gerek baska yerde neler okudum ama olsun ya insanlar bazen bunalıp yazıyor sıkkın zamanımda bende cidden döküyorum içimi ama hepsi geciyor… onlar herseye bedeller nolirsa olsun yani ben kendimi unuttum diyosun bazen ama uyuduklarinda bile onları öpmekten resimlerine bakmaktan alamıyosun kendini herseyin onlar oluyor gerçekten 🥰🥰🥰
Cicikiz yok hayır hiç arama vermeden 2 aydır kullanıyordum ve saatini de hiç şaşmadım ama oldu 🤦🤷
ikiprensesannes nasıl yani kaynananan hap lullanman icin baskı mi yapiyor ya da baska bsy icin
newmomm bir kez gördüm evet bu ay henüz 2 gün vardı öğrendim.
Deleted33 canım bende kullanıyorum bu hapı ilk ay gördüm sonra kesildi bende gebelik korkusuyla kan verdim ve negatif çıktı gecikmeden 10 gün sonra verdim yani ebe de normal dedi kesilmeler oluyor genelde bende 1 sene olmadım bu hapı kullanırken dedi yarın 4. Kutuya geçeceğim ben memnunum demekki yumurtlama olmadığı için kesildi adetim sizde büyük ihtimalle henüz korumaya başlamadan kapmışsınız ilk 1 ay ek koruma gerektiği için hapı kullanmaya başladığınız ilk 1. Ayda olmuş diye düşünüyorum
newmomm yok benim daha çok küçük betam 89 çıktı 😊
Deleted33
Hayırlısı olsun canım ne güzel maşallah 🫶😄
Korkma veren Allah’ın bir bildiği var ki Bir bebek nasip ediyor sana tekrardan ne güzel bir şey bu veren Allah elbet kolaylığını da verir
- Düzenlendi
newmomm birde ben o hapı kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra neredeyse 15 güne yakın lekelenme ile birlikte regl olmuştum.
newmomm herkes de aynı olmayabilir belki kalbinizi karartmayın.Ama emzirme yok ise size yasmini öneririm o çok etkili bir arkadaşım 12 senedir onunla korunuyor.
newmomm doktora danıştım ben az daha devam et demişti bu ay regl olduktan sonra bırakacaktım ama hamile kaldım 🥴
BlackMambaa_ amiin inşallah öyle olur çok teşekkür ederim 😊