selen_ Kekillikamisci açız mı dediler.Misafir nasıl der ay benim.oyle patavatsız akşam yemeğini hep bana denk getiren kendi cagirmayan arkadaşim vardı mesafeyi koydum görüşmüyorum.Ama senin akraba onlardan uzak durmakta zor
Kekillikamisci TombulHatun valla makarna haslasam eşim kizardi . Çünkü onun akrabası . Hazır soledim bende
Kekillikamisci bukii27 kanka halimi bı görsen 5 dakka içinde bebelri giydirdim esarbimi yaptım ortalığı topladım allahiiim delireceeeedim
yulaffasigi Kekillikamisci dışardan dünya para ,ne diye öyle habersiz düşüncesiz gelene özel dışardan soyluyorsun, yazık parana , dedikleri gibi kavaltilik yada çorba koysaydin önlerine….artik alışıp hep öyle gelirler hazır yemek oh mis
Kekillikamisci Moonlight_ iyide knka laf ediyolar ya sonra makarna vs yapsam eşim tartışır falan neyse dedim dışardan ettim
Polyannacilik Kekillikamisci bizim milletimiz niye böyle hem habersiz hemde yemeğe lükse bak helal olsun hadi çay kahveyi bir nebze anlarım da yemek çok irite geldi yaa amann
papatyahanm Kekillikamisci bunu yapan kim çok merak ettim asla tahammül edebileceğim bişe değil. Yemeği falan geçtim ne bulursa onu yer son dk haber veren adam ama ya evim müsait mi ben müsaitmiyim. Kafayı yemişler keşke telefonda tepkini belli etseydin
Kekillikamisci Zamansiz_ valla kalbini kiramam ki ya öyle nasıl diyim . Kalbini kırmak icin Cook haddini aşması lazım .. zaten 5 dkkada bebeleri kendimi gydrdm evi topladm
Kekillikamisci kanalize aynen çiçeğim valla nabiyim bende hazr hallettim dışardan yedirdim . Şimdide eşim çay ikram ediyo bende kızımı uyutyorum
Coolness Kekillikamisci biraz ortalığı topladıktan sonra bebişi uyut, sonrada misafirlere izah et, bize kadar yemek yapmıştım süpriz oldu erkenden haberim olsaydı daha çok hazırlık yapardım diye, misafirle de yemek yapılır mutfakta yakın akrabayla
Kekillikamisci Coolness işte askm gelenler öle insanlar yardım edecek cinsten olmadginicin mecbur dışardan yedik
Kekillikamisci yulaffasigi valla ya . Parasında değilim artık inan şu rezil günü düzgünce atlatirsam sıkıntı degil
Pinkoooo Kekillikamisci ah bu insanlar ne kadar düşüncesiz sende kızını uyut canım sonra yemek yap boşver beklesinler