buzdankalpler piyangobileti yüzüm yumuşacık olacak pırıl pırıl olacak derken gereğinden fazla ürün kullanınca malesef cildimiz beni bi sal diyo
buzdankalpler belladonna yves rocher boykot ürünleri arasında değil. Fransa menşeili marka. Bir ara söylenti çıktı ama aslı yok
belladonna buzdankalpler Ben geçen hafta yeniden öyle bir söylem duydum ne kadar doğru/yanlış bilmiyorum. Eğer Aslı varsa da üzülürüm, ürünlerini seviyorum bana göre güzel bir marka.
buzdankalpler belladonna benim kullanabildiğim tek şampuan aynı zaman da annemin de. Diğer şampuanlar saçımı döküyo anormal şekilde
buzdankalpler piyangobileti cilt temizliğini her gün nemlendirmeyi 2 3 günde bir yapsan dahi fark ediliyo. Benim kullandığım gece maskesi 3 gün yumuşaklığı koruyor. Nemlendirici her gün kullanmıyorum bende t bölgesinde yağlanma yapıyo
belladonna buzdankalpler Ben saç ürünlerini değil de diğer ürünlerini severek kullanıyorum. Eşim şampuanını kullanıyor. Dökülmeme etkisi oldu demişti
buzdankalpler belladonna ben duş ürünleri ve vücut losyonunu kullanıyorum. Yüz için nemlendirileri çok sevemedim
belladonna buzdankalpler Ben gece kremini kullanmıştım beğenmiştim. Şimdi düzenli değil de ara ara kullanıyorum seviyorum. Birde yeşil kapaklı bir kremi var onu da sevdim.