Deleted_15 anonim9 canım bu tarz gönderilerin altında bazen işte X kişisi beğendi, takip ediyor, gönderiye yorum yaptı tarzında şeyler yazabiliyor genelde arkadaşları ilgilendiği için onun kesfetine de dusebiliyor
eternallove anonim9 benimde Facebook reelse bakan lezbiyen sanar lök diye karşıma çıktığı için toplum içinde açmıyorum asla bakmadığım halde türk kızları sokak röportajı +18 çok açık bi halde kızlar sürekli onlar çıkıyor hızlıca geçiyorum yine çıkıyor neyi izlersen o çıkıyor evet ama izlediklerimden daha fazla onlar çıkıyor onun birde geçmiş yeri varya oradan bak sen izlemiş mi
enerciiiii anonim9 ben geçen öyle çok açık saçık olmayan Bi videoya denk geldim bide bana gösteriyor hani komik birseydu ama acıktı çok fazla zaman harcadığı için dondurdum video dan dolayi dehil yani instagramini da face sini de bende instami dondurdum ama o tur şeyler izleyenlere kapatmak çözüm dehil canım googleden girer izler youtube den girer gene izler 🤷♀️
Aselparlaa anonim9 çok net tepki koy . 10 gün birlikte olmadın diye milletin götüne bakarak kendini tatmin eden 20 gün olmasa neler yapar. Sen 10 gün olmadı milletin bişeyine bakıp tatmin ettin mi kendini? Bu ne sapıkça birşey ya . Kabul edilir değil . Özellikle tatmin ettiğini düşünüyorum diyorsan. Başkasının görüne memesi of be ah be diyip vay vay vay. Elimde kalır parçalarım . Sonrada valiziyle yallah nerede tatmin oluyorsan oraya.
Rouge anonim9 cok özür dileyerek söylüyorum bir insanın gozu dısardaysa ister hesabını kapat ister gozunu ister odaya kilitle yine yapar yine yapar hayal ederek bile yapar yani olan sana olur yıprandığınla kalırsın
eternallove anonim9 sağ üst köşede 👤 şöyle bişey var oraya basınca geçmiş yazıyor oradan izlendi diye çıkar videolar
HurremSultan anonim9 bizim evde benim keşfet öyle 😂😂😂 erkolari hiç izlemem heo kız heo kiz😂😂 kocam da genelde araba motor spor falan🥲🥲 ama sevgiliyken ki hesabı biraz kadın variii o yüzden sinirleniyorum bazen içimden 😬😬😬
anonim9 eternallove kız izlediği videolara girdim buldum. Ama sadece reelsde gezinirken benim izlediğim kız videoları çıktı 😂😂😂 aşağıya indim baya ama yok hiç o tür videolar. Anlamadım ben bu işiii. Normalde ne izlersen o çıkar ama geçmiş videolar gayet normal. Ben yine bı ara bakmıştım geçmiş videolara şimdi hatırladim yine yoktu
Aglayankekk anonim9 canım öncelikle böyle şeyleri normal görmüyorum ben. Ama eşinle kavga etmeden güzellikle de ki “sen benim telefonumda böyle kaslı yarı çıplak erkekler görsen ne hissedersin? İlla benim de mi bakmam gerekiyor anlaman için?” Gibi şeyler söyle. Hatta kabul ediyorsa kapatmasını iste güzellikle. İnan biz nişanlıyken facebook instagram ne varsa kapattık şimdi kafam çok rahat. E tabi izlemek isteyen bi şekilde izler yine de ama böyle konuşursan eşinin anlayacağını düşünüyorum ☺️🌸
tazeebiranne anonim9 bence Facebook kesinlikle kapattır. Çünkü Instagram YouTube vs çok o tarz içerikler olmuyor ama Facebook’ta reelslar çok kötü gerçekten
hayal70 anonim9 benimde eşim izliyor çok zoruma gidiyor resmen kafayı yiyorum tek çareyi seni bosayacagim demekle buluyorum oda özür diliyor nefsime yenildim der ve affederim mecburen çünkü başka gidecek yerim yok sende Facebook’unu sil