• Muhabbet
  • Ben bu kocaya ne yapayimmmm Facebook reels

anonim9 bizim evde benim keşfet öyle 😂😂😂 erkolari hiç izlemem heo kız heo kiz😂😂 kocam da genelde araba motor spor falan🥲🥲 ama sevgiliyken ki hesabı biraz kadın variii o yüzden sinirleniyorum bazen içimden 😬😬😬

anonim9 sağ üst köşede 👤 şöyle bişey var oraya basınca geçmiş yazıyor oradan izlendi diye çıkar videolar

eternallove kız izlediği videolara girdim buldum. Ama sadece reelsde gezinirken benim izlediğim kız videoları çıktı 😂😂😂 aşağıya indim baya ama yok hiç o tür videolar. Anlamadım ben bu işiii. Normalde ne izlersen o çıkar ama geçmiş videolar gayet normal. Ben yine bı ara bakmıştım geçmiş videolara şimdi hatırladim yine yoktu

anonim9 canım öncelikle böyle şeyleri normal görmüyorum ben. Ama eşinle kavga etmeden güzellikle de ki “sen benim telefonumda böyle kaslı yarı çıplak erkekler görsen ne hissedersin? İlla benim de mi bakmam gerekiyor anlaman için?” Gibi şeyler söyle. Hatta kabul ediyorsa kapatmasını iste güzellikle. İnan biz nişanlıyken facebook instagram ne varsa kapattık şimdi kafam çok rahat. E tabi izlemek isteyen bi şekilde izler yine de ama böyle konuşursan eşinin anlayacağını düşünüyorum ☺️🌸

anonim9 bence Facebook kesinlikle kapattır. Çünkü Instagram YouTube vs çok o tarz içerikler olmuyor ama Facebook’ta reelslar çok kötü gerçekten

anonim9 benimde eşim izliyor çok zoruma gidiyor resmen kafayı yiyorum tek çareyi seni bosayacagim demekle buluyorum oda özür diliyor nefsime yenildim der ve affederim mecburen çünkü başka gidecek yerim yok sende Facebook’unu sil

Facebook reels nasil bakilio ? Öyle bsymi vardi ya 🙄🤔