Kızlar böyle birşey gerçek olabilir mi heryerde karşıma bu olay çıkıyor korkunç değil mi sizce de
Astral seyahat 🤔🤔🤔
Tonight_00 saçma böyle hirsey nasıl olabilir var mi yapıyorum diyen
enerciiiii uzun makarna yapmış haha arastirdimda korkunç yaa geri dönemem ihtimalin varmış bedenine
Tonight_00 ben mesela uykusuz kalinca neptüne seyahat ediyorum🤣
Tonight_00 onların bahsettiği şey uyku ile uyanıklık arası olabilirr herkes yapamaz çünkü bunu mesela bende ruyadayim ama rüyada olduğumu biliyorum ve bikac dakika sonra uyanıyorum
Moonlight_ bu güzeldi 😅
Tonight_00 burda var astral seyahat postu onu oku
Tonight_00 burada post var aslında 😅
Ask_hosmus hiç görmemiştim bakıyım bir
belladonna kanka ben onu anlamadım ya gerçek mi
HurremSultan
Ben okudum onu ama yalan falan yazmışlar ne kadar doğru bilmiyorum 😅
Bir ara bayaa merak ediyordum ama bıraktım o işleri Hürrem 😅
belladonna keske bnde yapabilsem ya Paris’e falan giderdim💃🏻💃🏻💃🏻
belladonna neptün cok soguk seyahat etmek isteyenler marsa gitsin😂
@HurremSultan pardon canim marsta galiba soguk gezegen dimi venüsmüydü sicak 😂😂😂😂
Moonlight_ güneşe gidin😂
HurremSultan dilayda ve nur un postunumu diyorsunuz acaba onlar trolmu yapıyordu acaba yaa inandırıcı gelmedi
Askkadini uzun makarnanın doğru söyleme olasılığı kaç ki Allah aşkına 😅😅 maksat gündemde olmak unutulunca saçmalıyor
HurremSultan günessss cok güzeeel evett🤣
enerciiiii kendisini tanımam sadece adını bilirim karşıma çıktı dun ordan gordum
Tonight_00 astral seyahati bilmiyorum ama bende rüyamı kontrol edebiliyorum. Mesela kötü bir rüya görecek olsam hemen kendimi uyandırıyorum. Kendi evimin içini rüyamda gezebiliyorum. Benim hislerim çok kuvvetli. Mesela şimdi telefon ya da zil calacak gibi hissettiğimde 1-2 dk içinde telefon veya zil çalıyor. Birde telefon çaldığında daha telefonu elime almadan kimin aradığını hisselerimle biliyorum.
Astral seyahatta odaklanmakla alakalı bence. Bununla ilgili bir kac post acıldı önceden, yalan mi gerçek mi bilmiyorum ama bunu herkes yapamaz bence.