hayal70 nereden başlayayım bilemedim Öncelikle küçük görümcemden başlayım. 8 ay yaşadım ve gayet de anlayışlı bir insan ta ki son ayına kadar artık çok değişmişti Çünkü kendisi 7 senenin sonunda polis memuru oldu Evimde her şeye karışır oldu ben de öyle şey gelemediğim için hele hele ki benim evimde asla buna izin vermem eşim de hiçbir şey demedi zaten. Kendisi kaldığı sürece herhangi bir fatura herhangi bir yardım vermedik işimin çok ağrısına gitti o öyle üzülürken ben de artık evden gitmesi için tartışmaya başladım Neyse arkadaşının ev tuttu ve gitti Eşim benim alnımdan öptü desem yeridir🤣😘 eşimin bana söylediği tek şey ilişki hayatımıza nereden kalmıştık demesiydi artık Siz almayın nasıl bir ilişki olduğunu her gün yan yana yatanbiz artık uzaklaşmıştık. Pinti olmaya başlamıştı 1 TL’nin hesabını bile yapıyordu şimdi evine bile çok çok nadiren gidiyorum

sekerlikiz bı tek görümcem olsa iyi kaynanamda aynı birlik oluyorlar resmen valla artık bende zor dayaniyorum ne yapacağımı şaşırdım kavga ediyoruz ama sabah kalkıp geliyor hicbirsey dememiş gibi devam ediyor yuzsuz

Cilekliturta6 benden büyük ama yanımda çok küçük kalıyor dovemeye korkuyorum elimde kalir diye oda bunun farkında 😂

hayal70 estağfurullah oyle deme kendine ama hak etmiyorsa yapma mecbur degilsin zaten

enerciiiii mecbur değilim ama bı tripler bı haller hepsindende bıktım özellikle eşimden 😂

hayal70 haklısın çünkü insan ne kadar soyelsw de onlar laftan anlamayınca eşten beklentiye gjriliyor

enerciiiii eşimi bile ben onlara karşı savunuyorum artık bı beklentim kalmadı desem inanirmisin

hayal70 Allah yardımcınız olsun yaşadıklarınız zor gerçekten.Eşiniz bu konuda büyük rolü var ancak o çözüme ulaştırabilir gibi.Ama sizde görümcenize kendinizi ezdirmeyin tavrınızı belli edin.

hayal70 kötü olursan ol elalem ne derse desin.
                Sen zorluk çekerken kimse kıymetimi bilip seni göklerde taşımıyor.Kim sana nasıl davranıyorsa öyle davranacaksın.Devir bunu gerektiriyor.Seni pasif saf sanıp kullanmaya çalışırlar kendilerini de zeki kurnaz ilan ederler.
                Öyle altlı üstlü bir de her akşam beraber kimse yapamaz eşini ikna edeceksin üst katı yaptırıp çıkın başka erkek yoksa ayırın yemekleri vicdan yapıyorsan akşam ni tepsi hazırla alsın kötü deseler ne olacak onlar mı veriyor senin nefesini aşını

hayal70 tanıyorum öyle insanları anlıyorum canım seni eş sessiz kalınca mecburen insanın kendisinin söylemesi gerekiyor yoksa ikiniz de susarsanız olmaz ver bunu kocaya bu ne böyle 😅

selen_ valla o kadar haklısın ki mecburmusum gibi davranıyorlar ama bakalım neler yapcam çünkü artık dayanamıyorum

enerciiiii okuyor avukat ya hanfendi öyle kolay kolay evlenmez bide güzel olsa içim yanmaz ya 😂kimse almıyor ki

hayal70 valla görümcemle aramda 1 yaş var abla kardeş gibiyiz bekar o bebekliyim izinli olduğu zamanlar gelir yardım eder evimi toplar çok iyi anlaşırız. Ama senin yerinde olsaydım kabul etmezdim rahatıma düşkün bir insanım kimsenin rahatımı bozmasına izin vermezdim aç değil açıkta değil gitsin evinde kalsın. Bu durumu sen değil eşinin çözmesi gerekiyor sen ne kadarda konuşsan belli ki seni dinlemicekler

hayal70 görümcem yok ama yerinde olmak istemezdim bence tavrını koy hiç taviz verme sonuçta orası senin evin senin düzenin eşinle de konuş kira konusunda ciddiyetini belli et bakalım düzelir inşallah

hayal70 2. Görümcemi anlatmadım bile zaman bulamadım ama o da ondan beter her haliyle artık yeter ettim Bana bir şey dedikleri zaman lafını güzel veriyorum susuyorlar eşim de hiçbir şekilde bana niye dedin demez Ha bazen iğneleyici sözler söylüyorum hak da ediyorlar ama o zaman birazcık niye bunu söyledin der

hayal70 benim 5 tane var 🤣 3ü şehir dışında ikisi burda hepsini ayrı ayrı severim çokta iyiyiz ama mesafe herzaman iyidir öyle çok sıkı fıkı değiliz zaten uzakta olanlarla bayramdan bayrama görüşüyoruz diğerleriylede nadir görüşüyoruz. Bence sen görümcene tavrını koy yaptığı yanlışları söyle yoksa tepene çıkar ama bunu tatlı dille veya şakaya vurarak söylersen daha iyi olur aranızda çözmüş olursunuz 😌

__22051205hs ondan o kadar nefret ediyorum ki görmek bile istemiyorum ama üzülüyorum işten geliyo diye birşey demek istemiyorum ama o asla bana uzulmuyor asla unutmam dogumuma bı iki hafta vardı halilarimi yikamak zorundaydım yağmurda yıkadım o hamile halimle oda Durul camdan bana bakıyordu yardım bile etmedi Allah görüyor bakalım neler yapcam zamanla valla fazla yüz vermiyorum zaten verince salak gerizekali kelimelerini kullanmaya başlıyor konuşurken

sekerlikiz iyi yapıyorsun benimde eşim bana asla karışmaz niye onu dedin bunu dedin demez ama arkamdada durmaz

enerciiiii evet ya avukat şuan staj görüyor ama sen ondan çok şey biliyorsundur emin ol hukuk okumamana rağmen

melaykeeee eşimi hiç takmaz ben kovs kovarim ama açıyorum bı yandan ya

melaykeeee bende bilmiyorum ki ya gerçekten önce şu acıma duygu mu yenmeliyim yoksa asla kendi hayatima odaklanamam

hayal70 eğer acıma duyguna dur demezsen kendine ait bi evin bi hayatın olmazz. Ömür boyu bu düşüncesiz insanlara hizmet etmekle geçirirsin kendini. Acıma çünki kimse bize acımıyor ❤️

hayal70 böyle bir insana çok fazla iyi niyet gösteriyorsunuz buna bir dur demeniz lazım bizim dememizle olacak şey değil tabi bu belli ki huyunuz böyle kendi içinizde bitirmeniz lazım bu iyi niyetten çıkmış artık ben öyle görüyorum çünkü karşıda ki hak etmiyor ama şunu da unutma bir yandan için rahat etsin kimse yaşattığını yaşamadan ölmez buna çok şahit oldum özellikle şu gelim görümce ilişkilerinde

enerciiiii bende çok şahit oldum bende gorumceyim ama yengelerimle aynı arkadaş gibiyim her derdimizi sıkıntımızı bir birimize anlatırız Allah’ta biliyor benim gorumceme tek bedduam onun gibi bı gorumcesi ve annesi gibide bı kaynanası olsun

hayal70 peki neden sürekli gelip gidiyor dayalı döşeli evi var yüz vermeseniz konuşmayın mesela hiç. Ufacık şeyden rahatsız olduğunuzu söyleyin. Sonuçta sizin eviniz tamam kv vermiş olabilir ama senin yaşam alanın orası bu kadarı çok fazla

melaykeeee bazen cevap bile vermiyorum tartistigimiz zaman yukarı çıkar gelmez artık yüzümden anlamıştır diye düşünüyorum ama yok yine geliyor ve hicbirsey olmamış gibi devam eder

Pinkoooo valla bende diyorum ki bu sefer tartisirsak kovucam bidaha seni burda görmek istemiyorum ama yine gelir kesin iki güne yada annesi arar konuşursa konuşur ben yüzünne kapatırım ya bıktım bunlardan