HurremSultan Deleted_15 nunummm taze annemmm🥰🥰🥰 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin🥰 değerin yüksek gibi ikiz olabilir mi😁😁😁
Deleted_15 HurremSultan ayy anne miyim bennn 🥲🥲🥲 amin yavrum benim çok sağ ol 🦋 ay olabilir mi hiç anlamam ilk defa sen dedin 👫
Deleted_15 meleksen1 yaaa 🥹 içimde takla atma isteği var ayy 🤸🏻♀️🤸🏻♀️ anlatamıyorum ama anlıyorsunuz 🤭🤭
HurremSultan Deleted_15 kanka benim 400 lerde çıktı ona bile olabilir dediler 😂 seninki 1000 lerde şaka gibi kaç gün geçti adetin😂 kizzz @Escobar kanki seninki kaç çıkmıştı
Deleted_15 HurremSultan aşkım adetim daha geçmedi, son regl tarihim 29 Ocak. Yarın tam 1 ay oluyor yani. Bana normal gibi geldi bilemedim ki 🤭 adetim ay başı gibi bekliyodum dolayısıyla hiç gebe olacağım aklıma gelmemişti tamamen kalp gözü açık bir ablanın içine doğması ve benim rüyamda görmem erkenden test yaptırdı bana 🤭
karamelek90 Deleted_15 Ayy altı aydır hamile kalmaya çalışıyorum her ay hüsran,ama bu postunu okuyunca en az kendim kalmış kdr heyecanlandım sevindim,Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin çokça amin güzünüz aydın tebrikler taze anne 🫠😍
Deleted_15 karamelek90 bebeğim hüsran demeyelim de Allah bizi biraz bekletiyor diyelim olur mu 🫂 canımsın ben de mutluluğunu okurken hissettim 🥹 çok sağ ol çok teşekkür ederim aminn 🫶🏻 dilerim Allah’ım dan sizi de daha fazla bekletmesin en kısacık zamanda koysun bi tane dunyalaaaar güzeli yavru ayy 🥹🥹
Deleted_15 meleksen1 ayy hiç bilemiyorum kendime gelince bütün bilgilerim uçtuu 🥹 içimdeki sağlıklı olsun da tekil mi çoğul mu onu da öğrenince müjdelerim artık 🤭 haftası ilerde nasıl oluyor peki?
karamelek90 Deleted_15 oyy yazdığın cümleleri kalbimde hissettim güzel anne inşallah Rabbim bilir en doğru zamanı,benim bir oğluşum var 6 yaşında canı sağolsun inşallah bir an öncede bir kardeşi olur çok istiyor çok dillendiriyor bu aralar☺️
meleksen1 Deleted_15 yani 4-5 haftalık değil de 6-7 haftalık olabilir mesel kuzum adetin çok geçti mi bilmiyorum ama. Neyse önemli olan sağlıklı olması dur bakalım 😍