Merhaba 👋 benim adetime 5 gün var lekelenmelerim başladı. Spiralim olduğu için her zaman 3 4 gün lekelenmem peşine de en az 7 8 gün adet ve peşine yine 2 3 gğn lekelenmem olur periyot benim için baya uzun yani. Size sorum şu ki, tam anlamıyla kan gelmediği için ilişki yaşanır mı? Dinen günah mıdır acaba? Eşimle bu akşam için planlarımız vardı ama bende böyle lekelenme olunca üzüldük. Günaha da girmek istemeyiz. Bilen varsa beni aydınlatabilir mi?
Lekelenme & ilişki
Kimse yok mu huuuuu???
Pisssttiii önceki lekelenmelerde napıyordunuz?
Pisssttiii bende de spiral var ve aynı şeyi yaşıyorum başlyanınca ve tamamen bitmeden birlikte olmuyoruz bence sizde bekleyin
Oldutmm önceden lekelenmelerim hiç olmazdı. Spiralden sonra oldu. Bu birkaç ayı soruyorsanız da eğer lekelenmelerim başlayınca hiç fırsatım da olmamıştı. O yüzden kararsız kaldım.
Tarimcianne en az 12 13 gün sürüyo valla eşim isyannediyo artık😁
Pisssttiii aynen benim de öyle ayın yarısı gidiyor diyo napalım elimizde olan bişey yok 😬
Tarimcianne yazık eşlerimize, 🤭
Öncelikle burda günahı düşünerek hareket eden birini görmek nasıl mutlu etti bilemezsin ☺️ Sonra da lekelenmeler özür kanaması da olabilir bunu ayırt edebilmek için adetin 3 günden az 10 gün den fazla oluyorsa 10. Günden sonrası özür oluyor yani lekelenme kanaması bu sırada ilişki haram değil çünkü namaz kılıp kuran okuyabiliyorsunuz. Ama sağlık açısından beklenmesi daha Efdal🌷
Ezelinur yaaa ne güzel aydınlattınız teşekkür ederim. Valla lekelenme oluyo diye bekledim. Sonra biranda kesildi. Bende abdest aldım hayatıma devam ettim mecbur. Yeni covid atlattık nerdeyse 1 kutu ağrı kesici bitirdim. Halşyle regl döngüm olduğu gibi değişti. Şuan 3 gün gecikmeli geldi mesela. 1 2 ggün buraya yazdığımda lekelenme oldu sonra kesildi. Bugün ancak adetim başlicak gibi ama hala lekelenme var. Ah ağrı kesiciler mahvetti beni🤕
Pisssttiii Çok geçmiş olsun antibiyotik ve ağrı kesiciler malesef adet düzenini mahvediyor😖
3 günden az 10 günden fazla olursa özür sayılır. Bnm de sprialm var. Ve sizin gibi yasıorm. Leke geldğinde 3 4 gün sürüor sonra asıl adetm baslıor. Sonra yine lekelenme var. Açıkcası ben ilk ve son lekelenmelerde ilişkiye girdm. Çünkü adet degil sprialin vermş oldugu bir kanama die düşündm