Kızlar başlıkta açmıştım kaşıntı ile ilgili ben ikinci çocuk için eşime korunmamasini söyledim artık ama bı kaç kişi bana mantarın ve enfeksiyonun gebeliği engeledigini söylüyor

zeynepp1212 enfeksiyon onemli konu canım gebelik olussa dahi Allah korusun dusuge sebep bile olabiliyor. Bence once enfeksiyon sorunu cozulsun en azindan icin rahat olur

Goat cnm ,benim mantarim evlendikten sonra oldu ve ilk kızımda hamilelik boyunca yaşadım ara ara geçti ve sürekli tekrarladı enfeksiyon varsa geciyormu cnm ilaçlarla peki

• Goat bunu yanıtladı.

zeynepp1212 canım benimde gebelik oncesi olmustu ilacla gecti, enfeksiyonun en buyuk sebebide vajinal floranın bozulmasından dolayı oldugu icin tamamen temizlensin bidaha olmasın diye flora takviyesi fitil kullanmıstim. Nasıl vucudun c vitamin d vitamin vs ihtiyaci oluyor takviye yapiyoruz, orasi icinde boyle takviye boyle dusun.vagi-flora isminde fitil arastir istersen yada doktorunada sorabilirsin bir zarari yok o da onerir, ucretli oldugu icin belkide soylememistir.

zeynepp1212 enfeksiyon için son çare hastenede yatış verip temizliyorlar mantar içinde bir bilgim yok canım

zeynepp1212 şöyleki yumurtlama zamanı vücut gebeliğe hazırlandığı için akıntı türü değişiyor daha uygun hale geliyor ama enfeksiyon olunca bütün düzen bozuluyor kalınabilirmi evet ama enfeksiyon işi zorlaştırır kalsan dahi risk oluşturabilir