belladonna Cicikiz Kız daha ne olsun işte en büyük motive bu. Azimli ve sabırlı ol. İstikrarlı olduğun sürece yaparsın
belladonna Cicikiz Nedeeeeeeeeen 😅 Bak zamanında ne güzel motive olmuşsun o günlerini düşün. Zaten bir başlasan devamı gelir. Yaza fit girersin 💃 Motive olmalısın cicikız. Taş gibi olmalısın 😅
Cicikiz 1delirmeistersenn of bende bugün arkadaşımla gezmeye çıktım 4 tane çiğ börek yedim 😂😂 sonra kahve içmeye gittik bi 7 8 tane de ekler yedim 😂
Cicikiz belladonna aynen canım akşam üstünden itibaren başladım bugün arkadaşla 4 tane çiğ böreği gömüp üstüne de eklerleri yedim artık başlayabilirim 😂
BoncukunAnnesi Cicikiz Bende pazartesi kesin olarak başlamak istiyorum artık güya bu pazartesi başlıyordum olmadı 🫠
1delirmeistersenn Cicikiz şaka bimkenara valla kurtulmam lazım benimde 160ım kilom 60 sezeryan çıkıntısı var bende de basen göbüş gitse tamamım ben 🫠
Cicikiz belladonna yok yok bu sefer bırakmıycam inan eşyalarım sıkıyor kendime yakıştıramıyorum Allahım çok kötü hissediyorum
Cicikiz 1delirmeistersenn 60 olsam şükür kız delimisin 😭😭😭😭 160 75 im belki 80 oldum bilmiyorum 10 gün diyet yapayım kiloma öyle bakayım kahrolmak istemiyorum
Lvnsln Cicikiz bugün perşembe yalnız pazartesi gününe kadar yesem ben olurum 80 kilo🤪 yalnız yapabilene helal olsun bu diyet defterini kapattım ben olmuyor🙈 diyet yapabilen arkadaşlara başarılar dilerim şimdiden başaracaksınız size inanıyorum🥰🦋
1delirmeistersenn Cicikiz ben 55le hamile kalıp 60 la doğuma girdim doğumdan 2 hafta sonra 53 oldum hiç yiyememiştim hamilelikte hastaydım çok