enerciiiii hmm tamam canım anladım 😊
Magazin sevenlerin başlığı :)
Bomba magazin haberi veriyorum 💣😂 kaynanamla kayınbabam boşanıyor, o degılde kaynanam başıma kalacak dıye korkuyorum 😩
belladonna o teyzesini korumk ici solemis heralde 2.fragmana bakarsan anlarsın bellam ❤️
bukii27 özeline bak ortamı kurdum tam senlik sunumum🥳🥳
sekerlikiz yaaa hahahah tövbe estagfurullah 😂😂🤦🏻♀️
Kekillikamisci keşke beni biri yanına ışınlasa 🥹🥹
Kekillikamisci
Evet canım öyleymiş 😊
Aydınlandım 😅
belladonna ortalık nanay 😂
bukii27 gel kız gel 🫂🫂
belladonna fatihke doğa gerçekte sevgiliymis ayrilmislarrrr . Doğa öpüşme sahnesi çekmek istemediği için senaryoyu degistyollarmis devamlı 😂😂
Kekillikamisci
Yok sevgili değillermiş 😅
Kekillikamisci
En iyisini yapıyor aferin kıza 😀
belladonna eski sevgiliyle de rol icabı bile olsa opusulmez ki bee 😂😂
Kekillikamisci aaaa bu adamda aleve daha yakisir yaaa🤭🤣
Moonlight_ gitti apomuz 🙄🙄 bbunada alisicaz artk nabak 🥺😂😂😂
Kekillikamisci niye ki ben bu oyuncugu daha cok seviyorum apoya gecmis olsun allah acil sifa versin insallah ben full dizi üzerine yorum yapiyorum su an Apo yakismiyordu ya ne bileyim bi karizma olsa hadi neyse dicem aleve olmuyordu sanki🤣
Kekillikamisci
Yok sevgili değillermiş. Dizi için sürekli yakın pozlar, birlikte hareket etmişler. Yani yapımcının isteği doğrultusunda olmuş. Yani oyunculara o konuda ne desem bilemiyorum 🙊
Moonlight_ aponunda bi aurasi vardı sanki knka hıı 😂😂😂😂😂
belladonna valla bilmiyom o kadar çok haber okuyomki kimi doğru secemiyom gayri 😂😂😂
Kekillikamisci amt çok eğlenceli babacan karakterleri oynuyo genelde ben apo rolüne yakıştıradım. Apo donuk suratsız ruh gibiydi ama A. M. T öylemi olacak merak ediyorum 🫢