Bubenimoykumm Deleted35 @bukii27 bu da Hülyanın küçüklüğü 😁😁çok tatlıydı. Burda ablası rolündeki kadın yine evli adamla birlikte. Şuanda da bahar dizisinde oynuyo yine evli adamla birlikte. Kadının travması mı var hep aynı rollerde aman ya 😖
Kekillikamisci @Moonlight_ al sana kel 😂😂 bı hemen bak bakalm jonny sins diye araştır kimmiş agdjkdkf
Moonlight_ Kekillikamisci yok ya benim dwayne var 😂 yanlis anlasilmasin adama asik falan degilim 😂 kocam bile Film aciyor mesela ben soruyorum hangi filmi actin diye oda direk seninki oynuyor diyor😂😂😂😂
belladonna Kekillikamisci Ben aile albümlerine baktım orada yüzü bu kadar kilolu değil 😅 aynı şekilde annesinin yüzü de böyle değildi 😅
Kekillikamisci belladonna kız benm öle bı komşum olsa hergun resim cekinirim 😂😂 hiç bı unluyle resmim yok bendeki eksiklik bugggg 😂😂😂
belladonna Kekillikamisci Benimde yeni haberim oldu. Komşum ben sana söyledim zannediyordum bilseydim geldiğinde haber verirdim dedi. Yılbaşında karşımdaki dairedelermiş ama haberim yoktu. Bir gelsin de ben de fotoğraf sırasına gireceğim 😅
bukii27 şaka felan bir yana benim hiç öyle bir takıntım yok ya bak vallahi karşımda bir ünlü otursa çekinmem yani nebilim 😂 Kekillikamisci