HurremSultan Usnac95 ahahaha o boş kavgalar da olmasa😝 ben öyle olamıyorum ama durduk yere bisiler olunca üzülüyorum çok neden şimdi böyle oldu falan diyorujm dkdkkdkd uzatınca da şey diyor ama biz hiç kavga etmeyecek miyiz,😂
sadbarbie HurremSultan reel olarak değil tabi ki 😂 ama eşim kendini hep haklı görür 😁😁 badir der tam haklısın ama bla bla 😂
HurremSultan enerciiiii sarıldım yeter demi hani bi adım atmışım sonuçta daha ne istiyorsun 😂 benimki kelimelere takılmaz ya illa duymak isteyen taraf ben olurum genelde
HurremSultan Deleted_15 biz ne güzel hemej gonullerini alabiliyoruz ama onlar öyle mi 😂😂😂 uğraş babam uğraş 😝😝😝
Deleted_15 HurremSultan hiç sorma ya sadece gülsem bile hemen gülüyor ahdhsh ama ben öyle miyiiim güldürüyor içimden acıklı türkü söylüyorum ona gülmemek için 😂😂😂
zeytep HurremSultan ben regl olduğumda haksızım ama o da ağrımı şeyi yani😅kocam yemeği yapar, benim ısınmam için elinden geleni yapar, ben trip atarım, geçer başıma, bebek gibi ilgilenir, ben ise anca sinirli bir minnak groot gibi bir haldeyim😅🤣🤣
HurremSultan superisi_ demi bencede öyle 💝 bende mesela hemen sarılıp öpsün istemem. Önce dili ile bı gönlümü alsın öyle öpsün koklasin direk öpüp sarılınca gıcık oluyorum 🤪
HurremSultan belladonna ama yine de beklerim o gelsin diyorsun kanki😂😂😂 kanka küsme ama sende hiç özür dileyecek hava yok ahahhaha
HurremSultan zeytep adetken benimki de ne yapacağını sasiriyor 😂😂😂 torbalar hazırlar masaj yapar ah kocam🥰