HurremSultan 5 numara ve türevlerini 10 numara etki etmez canım çok korkma😁 tabiki dipten kendi saçların çıktıysa sadece onlar çok açık renk olur diger yerlerde degisiklik olmaz öyle. Acici kullanmadan bir sure kendi sac tonuna uygun 6 numara ustu bi renk secersen sac boyundaki akana kadar kokten cikanları o tona boyarsın cok goze batmaz ama birden 10 numara yaparsan sadece dipler acik olur oylede hos goruntu olmaz canım. Hani saçı sarı yaparlarda dipten kendi siyah saci cikar oyle birakirlar cirkin olur seninkide tam tersi dipler acik geri kalan koyu gozunde canlandir.

Goat yaptım yıkadim kanki😂 diplere zaten öyle etki edeceğini bildiğim için fazla sürmedim😁 hafif kırdı bu rengini istediğim gibi ama acaba açıcı kullansam çok yıpranır mi ya

• Goat bunu yanıtladı.

HurremSultan doğru diyorsun bende doğurduğumdan beri bi niyetliydim de hep erteledim saç baş yolan cinsten bi çocuk doğurmuşum çünkü 😂bir de bazen taramaya bile fırsat bulamıyodum bu sıralar biraz daha iyi gibi o sebepten bakalım 😜😂😅

HurremSultan vol ve sureyi iyi ayarlarsan sorun olmaz. Ben seneler once simsiyah sacimi evde palettenin renk acicisinla acmistim. Kuafore guvenememistim cevremde yanan coktu😆 bu hazır acicilar bana daha guvenli geldi vol olarak evde yapilacagi icin oyle asiri degil dakikasinida ayarladinmi cok guzel dalgasiz acilmisti. Tabi kendin biraz zor sacin arkalarina yetisemezsin dalga olur acilmayan yer olur benimkini annem surmustu. Boyayı tek boyuyorumda ona cesaret edemem birinin yardimi olmali

HurremSultan aslında aciciyi bi kere güzel uygularsak yıpranmaz ama sac tipine göre de değişiyor ama kızıl boyanın uzerine acici riski arttiri tabi , nasil oldu peki şimdi rengi 😀

Goat knk saçlarım kısa şuanda yapabilirim bence ne diyorsun 😂😂😂 yapayım mi bir cilginlik ahajjaha

• Goat bunu yanıtladı.