ebra Kızlar ben aliexpressten bi şeyler alacağım ama vergi konusu kafamı karıştırıyor. Sepette vergi çıkıyor ödeme yapıyoruz peki teslim alırken ayrı bir vergi ücreti ödüyor muyuz acaba bilen var mı
sinyorina ebra eskiden alısveris yapıyordum vergiler bu kadar fazla değildi ama şimdi kapıda da gümrük vergisi cıkıyormus öyle duymustum doğru mu bılmıyorum
Goat ebra benim esim cok alır. Sipariste zaten tum vergiyi aliyor eve geldiginde ek bisey odemiyorsun ama vergiler cok artti.
ebra sinyorina evett ben de 7 8 yıl öncesinde çok yaptım 5 liralık ürün vergisiz kargosuz geliyordu şimdi cesaret edemiyorum
Kekillikamisci Daha 15 gün önce falan ürünüm geldi . Süreç bir ayı geçiyor . Ürün ucuz ama vergiye parayı çok aliyolar . +. @sadbarbie bin dediği gibi gümrükten gecmeyebiliyo üründe gelmiyo bazen paranda kaliyo onlarda 🤷🤦
ebra Kekillikamisci bilmiyorum seneler önce yapmıştım hiç sorun yaşamadım ucuz ürün buldum ama dediğin gibi olma ihtimali de var 🤦♀️
Cilekliturta6 ebra ben eskiden çok alırdım gümrük vergisi olmadan önce. 15 güne gelirdi cok güzel ve değişik ürünler vardı
birogretmen ebra bana daha bugün geldi kargom tığ seti almıştım ve 9 günde geldi. Türkiye fiyatlarına göre kıyasla bir de yorumu çok olanlardan almaya çalış. Bana 900 lira denilen tığ setini oradan 280 liraya aldım 🙄
birogretmen ebra hayır gümrük vergisi sipariş verirken çıkıyor zaten ne kadar olduğu onu da ödüyorsunuz o an da. Bir de ülkemiz 5 ürün kotası koymuş 5ten fazla almayın o zaman gümrükte takılabilir