hayal70 zeytep umarım bende ona sadece ceza klarak evi temizletim bulaşıkları yikattim sinirden deliye dönmüş durumda ben hergun sinirden kafayı yerken iyimiydi
hayal70 Aglayankekk herşeyi denedim konuştum anlattim ama yok zaten genelde de asla konuşan sohbet eden bir insan değil 3 buçuk yıldır evliyim ama toplasan 5 saat sohbetimiz yoktur
Aglayankekk hayal70 anladım canım peki ailesi nasıllar onlara söylemeyi düşündün mü ? Söylersen iki ihtimal var ya utanır ve bidaha yapmaz, ya da nasıl olsa onlar da biliyo artık deyip daha rahat davranır. Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum çok sıkıntılı bir durum bol bol dua et evde bakara suresi aç inşallah düzelir 🤲🏻🥺🌸
Bsrkaya melaykeeee Benim eşimde akrep böyle huyları yok 😅 bizimkiler istisnasizzlarr amaa var öyle akreplerr 🤭🤫😅
zeytep ama bunlar kısa vadeli çözümler. Sizinde anlattığınız gibi, bir kaç gün yapmayacak, bir hafta sonra yine başlayacak veya bir ay sonra… Gerçekten anlamayıp, sizi sürekli kırdıktan sonra…
ikiprensesannes hayal70 bacım çok afedersinde o gözünün ortasına Bir tane çakamaz misin böyle kendine gelir he🥴bunlar insanı piskopata dönüştürüyor sana Kurban olsun ☹️zaten hep böyle güzel seven insanları üzerler 🙁