hayal70 namaz kılan biriminin, hanımını üzmesi, üzüldüğünde ‘Neyin var?’ diyerek gönül almamaya çalışması, başka türlü kadınlara utanmadan bakması, gözüne o perdeyi indirememesi ve karısına (namusu bildiği bir kadında) suç bulması ne kadar doğru bilemedim…
Herşey beş vakit namaz değil, onu layıkıyla yapabilmek. Ben beş vakit kılamıyorum, eşim Cuma’ya gider ama beş vakit gidemez. Lakin ne telefonunda açık Kadın gördüm, ne de bana böyle kadınlığımı laf edecek sözü oldu. Belki ağır konuştum ama gözünüzü açın. Sizi seviyor, değer veriyor olabilir ama neden üzülünce yanınızda değil? Neden başkasına bakma gereği duyuyor? Hadi film izlerken açık sahne gelse okeyim, bizde sahne atlamıyoruz ama bile bile reelsde bakmak, sürekli karşısına çıkması ve bu durumdan sizi suçlaması.. Kusura bakmayın ben burada ‘Adam gibi adam’ diyecek birini göremiyorum. Kıskanç değilim ama bana kadınlığımı konusunda laf etse, başka kadınlara baksa, direk kapıya koyarım. Nasıl güvenicem? Sürekli bakıp alışkanlık haline getirdiyse, başkalarına yazmadığı, konuşmadığı falan ne malum? Bilmiyorum ama bunlar olmasa bile sürekli videolara bakıp bakıp, bana laf etmesini kaldıramazdım. Kimse kusura bakmasın, kadınlığa, anneliğe kimse laf edemez. Laf edene bok yemek düşer.