yasolin iki yasinda kizim aksamlari erken uyutamiyorum uyumuyor bi turlu esimle 2 haftadir biraraya gelemedik cok uzuluyorum kizim resmen anliyomuscasina yatmaya gotururken krize giriyor 🥴🥴 napicagimi sasirdim
enerciiiii yasolin gündüz erken uyandır kuz öğle uykusunu da erken yapsın böylece gece de en geç 11 de uyumuş olur
Tonight_00 yasolin gündüz erken kaldirirsan erken uyur geç yattığı için geç kalkıyor gündüz de , benim kızlarda öyleydi erken kaldırıyorum gece 3 te yatıyorlardi
enerciiiii etoile nesi geç kız normal yani 1 saate işini halleder 12 de uyursun fena mi😅 benim kızım da ne zmn niyetlensek babası evde olunca uyumuyor ama babası olmayınca hemen uyuyor 😆
etoile enerciiiii kanka çok hizlisin bunun on sevismesi , duşu, muhabbet i var 1 saat çok az bunlar için 😜
etoile enerciiiii senin kız ya senj ya babasını koruyor ya da kendisini kardeş olma riskini düşürüyor 😜
yasolin etoile biz o bi saate bile raziyiz ama cogu zaman tam baslamisken uyanip agliyor ses falan da yapmamaya cok ozen gosteriyoruz ama malesef yine olmuyor
yasolin Tonight_00 gunduz erken kaldirdigimda da aksam erken uyusa bile yarim saat olmadan geri uyaniyor
Ask_hosmus yasolin öğle uykusunu bırak bence ben öyle yaptım, havalarda ısındı, evinin işini hallettikten sonra akşam yemeğine giriş, sonra onu al parka götür ki yorulsun akşam 9 da uyur , uyku düzeni şart, en fazla 3 gün zorlanırsın sonra alışır
yasolin Ask_hosmus gunduz uykusunu ben birakmak istiyorum ama ne mumkun uykusu geldiginde gidip yatagina kendisi uyuyor bu arada hergun parka goturuyorum en az 1 saat oynuyor cocuk aksam olunca enerji patlaması yasiyor resmen
bukii27 yasolin gündüz uyuyorsa uyutma yada akşam hep birlikte uyuyacakmışsınız gibi davranın bir süre
yasolin selen_ esimin isi cok agir sabah 6da cikiyor aksam 7de geliyor yemek vs saat oluyor 9 zaten o saatten sonra esim uyuklamaya basliyor o da cok istiyor ama beden yorgun bi kac kere ruyalanma oldu cok uzuldum 😔😔
yasolin kleopatranizzz mesela 8 de uyaniyor oglen 12 13 arasi uykuya geciyor en gec 14 14.30 da ayakta sonra aksam 21 e kadar uyanik mesela yatiriyorum yarim saat 40dk uyuyor sonra ciglik kiyamet uyaniyor asla odadan cikmadigimiz zamanlar oluyor ama kapiyi kendisi acabiliyor isiklari yakiyor uyumak istemiyor
Kekillikamisci Uyku düzeni kurman lazım. Bide erken uyanicak en geç 8de uyanms olmalı . Günde tek uyku oda bı saat yeterli diye düşünüyorum . 🌺
meleksen1 melebek 20 de uyutuyorum ama gece 12 ye kadar kaç kere ağlayarak uyanıyor ben sayamadım artık 😀
kleopatranizzz yasolin Peki destekli mi uyuyor ? Eğer destekli uyuyorsa ilk 40 dakika zaten derin uykuya geçiş süresi olarak görünüyor, eğer o 40 dk içinde uyanıyor ve uykuya nasıl geri döneceğini bilmiyorsa uykusu olduğu için ağlıyor ve geri uyumak da istemiyor olabilir. O yüzden uyku eğitimi kurtarıcı olabilir 🫠
Ask_hosmus yasolin uykusu geldiği zaman dikkatini dağıtacak bişeyler yapsan aslında zaten 3. Günden sonra uyumuyolar , kaçta yatıyor öğle uykusuna peki erkene çeksen öğle uykusunu yada