flankes bukii27 kolay gelsin canım Pazı sarması Mercimek çorbası Mevsim salata Dünden kalan makarna da var yeter bugünlük zaten pek pişiremiyorum koku hassasiyetinden
Deleted35 bukii27 temizliğe kalmayı düşünmüyorum ya yemeğe yardım ediyorum daha temizliği de görüncem yapsın 😂
Deleted35 TombulHatun kıyamam sana ya ama ben kaynanama yemek yapmaya yardıma indim kız hazır yemek yok 🙈😂😅😂😂
TombulHatun Deleted35 Jale beni çok eziyorlar çokk halimi görsen acırsın bak 😂 ben işten hazır yemeğe gidiyorum ama sonrasında mutfak bende canm 😂😂
TombulHatun kleopatranizzz Korksam ne değişiyor he gitsem de aynı gitmesem de bari gideyim de ben rahat edeyim 😂😂😂
Deleted35 TombulHatun çalışıyorsun birde bebekte var sanırım e daha ne yapcan hazır yemek hakkın takma hiç 😜😂
bukii27 TombulHatun Ee yapmıyormuşsun aşkım ama çalışan kadınsın ne güzel yapıyorlarsa valla bişey olmaz ye iç evine gel yat 🥳😂👏🏻🤌🏻
kleopatranizzz TombulHatun Aslında senden daha çok hazıra konanlar vardır da adın çıktı bi kere ahhahah
TombulHatun belladonna nilll annemi aratacağım seni yemin ediyorum anne ara şu kadını beni kurtar diyeceğim 😂😂