selen_ bukii27 kız kapansa bir daha hiç konusamayacagiz 😱sanal arkadaşlık ne kötü 😭başınıza bişey gelse bilmem 😭(regl yaklaşıyor duygusalim)😘
bukii27 selen_ ama bende bir kötü oldum vallahi selen hepiniz ne kadar kıymetliymişsiniz ya benim için
selen_ TombulHatun benimde senin insta anın güldürüyor.Kendini o kadar çok anlatmışsın ki burda kadının biri seni Instagram da bulmuş o sendin dimi karıştırmıyorum 🤣
selen_ bukii27 ya bebeğim 🫶🏻💞 Giremesem en çok seçimleri merak ederdim😄 @Gittibimilyarlikmobilya happykidsden rahatsız ederdim onu ne oldu yaz bana diye 😄
selen_ TombulHatun gizli gizli takibindeyim 🤣🤣 Bi postta yazdın ben ilk geldigim zamanlar aklınızdan çıkmayan olaylar mı ne konuşuluyordu tam hatırlamıyorum yanlış olmasın ama buna şaşırmıştım🤣
TombulHatun selen_ yok yok bella değil o arkadaş da uzn zamandır kullanmıyor perideyi, hayır birde bella foruma geleli 2 sene de olmamış ki 😂
Deleted35 TombulHatun çalışıyorsun birde bebekte var sanırım e daha ne yapcan hazır yemek hakkın takma hiç 😜😂