TombulHatun Deleted35 ahahahaha bazen kocama da aşgıımmmm bi şargı açda dinleyek diyorum oda sus kadın gözümde canlanıyor diyo 😂😂😂 seninki de o misal canlansn ben sonra ortaya başka laf atarm unutursun 😂😂
BlackMambaa_ bukii27 Daha yeni bitti temizliğim adama akşama hazır al dedim hiç dermanım kalmadı yemek yapacak
Deleted35 bukii27 hahahhhh olur ya bi ara bir de afişleri hazırlayım, partiye özel bir de şarkı bestelemek lazım tabi 😜😂
BlackMambaa_ bukii27 Şeninde eline sağlık aşkım ❤️ Çay kalmamış evde 😂 markete hiç çıkamam kahvemde yok kaldım böyle su içsem olur mu sksk
bukii27 Deleted35 aşkım şarkı @Kekillikamisci @Gittibimilyarlikmobilya ve ben halletmeye çalışırız 😂😂😂😂😂
bukii27 BlackMambaa_ hanshshshsh olur soğuk su şöyle 😂😂😂😂 seninkine söyle alsın gelirken sabah yine gerek olucak ya da eşin içmezmi cay
Deleted35 bukii27 tamam yakın zamanda besteleyin açalım DGP postumuzu da orda peri hazırlıklarını yapalım 😂😅
BlackMambaa_ bukii27 O çay sevmiyor Nefret eder içerse nadir içer oda çikolatalı atıştırmalık olucak anca öyle içer evde bir tek ben çay içiyorum hergğn sabah akşam demleyip 😂
HurremSultan Nerde yemek ya çok az menü örneği var sohbet postuna cevirmissiniz😂😂😂😂😂 @TombulHatun kanka kaynanan ne yemek yais sorsana😝😝
bukii27 HurremSultan aşkım postlar öyle oluyor işde yoksa nerde konusucaz içinizdekileri jemddkkjdjdj😂😂
TombulHatun HurremSultan kızı almaya gidiyorum yoldaym sorarım benim yemek sarmadı seni salata olunca 😂😂
BlackMambaa_ bukii27 Ben çok seviyorum Ya çay hayatırrr 😂 Gecenin 3 ünde çay istesem kalkar demlerim o çayın demlenmediniz bekler içer yatarım sjsjdj sabahtan beri içmedim sinirlerim bozuldu 😂