Merhabalar. detaylı ultrason için bilginize ihtiyacım var.perinatoloji bölümüne randevu nasıl alınıyor doktorum giriş yaptım 182 den alabilirsin dedi fakat ben arıyorum riskli gebelere bakılıyor dendi MHRS den de bakıyorum o şekilde özelde radyaloklar yapıyor diye pek güven vermiyor bana siz normal randevuyu nasıl aldınız bilgilendirir misiniz rica etsem 🤗 bir önceki gebelikte bebeğimi doğumdan sonra kaybettim için riskli gebelik kabul edilmiyor

flankes hemen siisteme düşmeye biliyor yarın deneyin isterseniz birde.Ben kendim özel de yaptırmıştım çokta memnun kalmıştım şimdi yine gebeyim muhtemelen yine detaylı için özele giderim 😊

flankes devlette devletin kadın doğumcusunhn peritanalojiye sevk etmesi gerekiyor ben de direkt alamamıştım. Sonra özele gittim çokta memnun kaldım

flankes aa öyle mi normalde aynı gün ya da ertesi gün düşüyordu.Bence siz doktorunuza tekrar sorun baya uzun bir süre olmuş.

meleksen1 canım ben doktoruma söyledim ama sefk mi etti kayıt gibi mi tam olarak ne yaptı bilmiyorum özel de radyaloklar yapıyor ya perinatoloji daha iyi anlıyor diye içim rahat etmiyor

flankes bu arada özelden özele değişiyor mu bilmiyorum ama benim gittiğim özelde radyolog bakmıyordu.Kadın doğum doktoruydu aynı zaman da perinatoloji bölümüydü.

Deleted33 tekrar randevu alıp gitmem gerek bulabilirsem peki normal perinatoloji bölumune randevu açılıyor değil mi

flankes kadın doğum doktorunuz alan açarsa evet direk perinatoloji bölümüne randevu alabilirsiniz.

Deleted33 hangi şehirde canım.ben Gölcük Medar aradım İzzet bey kadın doğumcu kendi yapıyor dedi o da öyle mi acaba

flankes muhtemelen öyledir.Ben Aksaray da yaptırmıştım.Çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallah 🤲

flankes ben özelde cekinmistim devlet hakkında bı bilgim yok . Geçen yıl 1500 civarı bişey vermiştik canm . Sağlıkla al kucagina güzel anne 🌺

Kekillikamisci peki perinatoloji mi yoksa radyalokla mı yaptınız özel hastane de radyaloklar yapıyor genelde amin canım inşallah çok sağol sizde çok güzel bir annesiniz🌸❤️ bütün anneler öyle zaten 🥰

flankes Allah sabır versin, Allah yerini doldursun hayırlısıyla sağlıkla gelsin 💖 ben de özelde yaptırmıştım. Benim doktorum kadın doğum uzmanıydı. Perinatoloji doktoru çoğul veya riskli gebeliklere bakıyor diye biliyorum. Benim detaylı ultrasonumu da radyoloji uzmanı yaptı, bir saat sonra kendi doktorumla sonuçlara baktık. Memnun kaldım