superisi_ 🧚🏻♀️Günaydın Peride Kızları 🧚🏻♀️ Nasılsınız 🌸 Herkes istediği birini etiketleyip ona bugün neler yapacağını ,onun neler yapacağını sorsun sohbet ilerlesin 🧚🏻♀️ Hadi bakalım 💃🏼 @Deleted35 Günaydın bebegim nasılsın? Ben perişanım da 😁😁
ikiprensesannes superisi_ günaydın gülüm 🥰 Ben herkese sorayım nasılsınız napıyorsunuz ♥️ben yorgun,uykusuz kızlarım uyanmadan ev işlerimi bitirip biraz uyumayi.düşünuyorum ♥️
merveala superisi_ Günaydın @superisi_ nasılsın? Bugün uzun yolculuğa çıkıyorum bebişle biraz gözüm korkmuyor değil 🫣
HurremSultan superisi_ günaydinlar bebegimsu🧚🏻🧚🏻 bugün pek modum yok gibi saçma sapan yorumlarla uğraşıyorum ☺️
ikiprensesannes superisi_ hayırdır inşallah Allah iyilik versin 🤲 önce işlerimi bitirmem lazım kızlarım uyansın duşlarini alıp yedirim bebeği tekrar uyutup büyüğünü kaynanama bırakıp uyurum 😁🥰
kleopatranizzz superisi_ Gidene iyi geliyor da kalana zor 🥺gjgjgjgj sabah sabah arabeske bağlayacamm🤣🤣
superisi_ ikiprensesannes Ya benim tamirat işleri var da bugün sinirlerim bozuk😣 ohh ne güzel. Benim bırakacağım kimse yok 😒
kleopatranizzz ikiprensesannes Dur kız sizde hazırda duruyorsunuz o modaya girmek için djfjffj azcık göbek atalım bee 🤣🤣💃💃💃