Kızlar…..
Eşinize şaka yapar mısınız? Yoksa çok agresif, ben hiç o işlere bulaşmayayım diyenlerden misiniz?
Bugün ben geç uyandım ama eşimi bir türlü uyandıramadım😅 Güzünü yarım açıp, kapatıyor… Ağzı da çok güzel açık… Limon suyunu aldım, bir güzel ağzından içeri damlattım🤣Tabi sonra salona kaçışım var.. Bir yandan gülüyor, bir yandan o şoku atlatmaya çalışıyor. İntikamım feci olcak diye diye uyandı. 🤣Sonra kahvaltıda, haşlanmış yumurtayı çat diye kafamda kırdı😅🤣
Bizim sürekli böyle bir yumurta olayımız var😅
Siz de dozunda şaka yapar msınız, yoksa aşırı şakaları kaldırır mısınız? Veya hiç bulaşmayanlardan mısınız? 😅🤣
Eşler arasındaki şakalar
zeytep fiziksel ani şakaları sevmem eşimde sevmez ben daha sözlü ve anlık yastık savaşı taraftarıyım yada böyle en olmadık anlarda saklanıp korkutmak yüksek ses müzik açıp saçma salak dans etmeler falan 😂
- Düzenlendi
Susunbebekuyuyo müzik olayı biz de de var. Genelde yine eşim uyurken, ses bombasını açarım. (ı feel good çok iyi bir seçenek) 😈🤣 tabi bu durumda, ses bombası ile uyku sırasındaki durum ani bir şaka oluyor😅
zeytep cok severiiim aklima o an ne gelirse yaparim esimde bir gün beni öldüreceksin diyor🤣 bi keresinde uyuyoruz ben ona bi tokat gecirdim saka sandi ama bende rüya etkisiyle yapmistim oysakiii 🤣
zeytep eşimin şaka anlayışı can acıtmak olduğu için sevmiyorum 😅
zeytep
Normalde mizah yeteneğim vardır ama uyuyan insana şaka yapmam bana yapılsa o uyku arası şak diye tokat atabilirim karşımdakine 😂
zeytep bi gün lavabodan çıkarken baktım ışık kapanmış aha dedim çıkacak bir yerden bekliyodum da bir şeyler ama karanlıktan bi çıktı tuttu kolumdan aklım çıkacaktı 😶 intikamımı çok feci aldım ama 🤭 daha geçen gün terlikle oynuyodum ayaklarımla hışır hışır ses çıkarıyodu ama çok cılız bi ses. Takıldı sese sen duyuyo musun diyo. Yoo dedim ne sesi. Yarım saat bakındı sesi bulmaya çalıştı ta ki ben söyleyene kadar şimdi de o diyo intikamımı alıcam diye 😁
Gittibimilyarlikmobilya biz de uyurken asla yapmayız çok kötü vaziyette uyanabilir insan sakıncalı bana göre de. Biz böyle küçük tatlı jestlerle uyandırırız. Kahve yapıp kokusuyla mesela
Moonlight_ hahahah😅🤣🤣eminim o tokatla bir şaşırıp, ne olduğuna kalmıştır 🤣
enerciiiii valla o doz bizde de bazen kaçıyor 😅 ama yine de durmayıp, sataşmaya devam ediyorum😅🤣 ‘arsızlaştın sen’ diyor bazen😅kedi gibi miyavlıyorsun yine de durmuyorsun der😅🤣
Gittibimilyarlikmobilya ben uykuda da olsa rahat durmam😅🤣
buzdankalpler hahah🤣🤣çok iyi ya.. O korkutma olayını eşim bana çok yapıyor, karanlıkta gölgemden bile korkarım😅
buzdankalpler benim ki tatlı jestle uyansa başım gözüm üstüne 😅🤣kış uykusuna yatıyor mübarek, ya üstüne atlıcam diye korkuturum. (üçten geri sayıma başlarım ve o an ki psikoloji ile, ‘Dengesizsin sen, sakın atlama, ikimizi de bişey yaparsın, sakarsın.’ diyerek kendine gelir😅🤣yada anca böyle yani🤣