Sena95 8 yıl uzun bir süre sanırım doktora gitseniz iyi edersiniz. Ama küçük tavsiye verebilirim ben her ilişkimde klitoral oluyorum. Ön sevişmeyi uzun tutun ve eşiniz nerelerinizden dokunulmasını ve öpülmesini istiyorsanız oraya yönlendirin mesela boynunuz göğüsleriniz daha sonr ilişki sırasında vajina klitoral bölgenize dokunun oynayın yani uyarın kendinizi böylece çabuk keşfedip daha sonra ki ilişkileriniz de klitoral çabuk yakalarsınız. Peki eşinize söylediniz mi bu durumu veya eşiniz uğraşmıyor mı hiç sizin için

Pembedusler yok cnm söylemedim ama üzülüyorum söylediklerinizi deniyecem eşimlede konuşmak istiyorum bu konuyu

Pembekoala_ ne biliyim canım yaa kendim çözmek istiyorum daha önceden bu kadar takmıyodum ama artık üzülüyorum

Sena95 bende oyleyim.. hic olmadim ve cok merak ediyorum. Ilk başlarda hic takmazdim ne var boyle de yaşanıyor amannn derdim sallardım. Herkes anlatılmaz yaşanır cok guzel bir duygu dedikçe merak ettimm..insallah bu sorunu olan herkes duzelir

Ozlemre ön sevişme de çılgınlık nasıl oluyor anlat bakalım 😁

Sena95 canım üstte sen ol. Git gel sürekli ayrılmadan. Böyle için titriyormuş gibi olur bacakların sızlıyormuş gibi. İşte o 😅

Munis o kadarını açıklamıyım ama bizde sınır yok yani 😉🙈

ayse07 evet canım aynı bende niye olmuyor anlamıyorum