Şu alet işe yarıyor mu 😂🔥📸
Kullanmadım hiç gerekte duymadım canm . Yorumlarını okuyunca ilişki sırasında kullanılabileceği yazıyor . Boşalmayı kolaylaştıracağını düşünüyorum titresimi sayesinde 🤗
Usnac95 Hiç bilmiyorum , partneri olan hicbir kadın kullanmamıştır diye düşünüyorum 😂
nuryollanna Aaa öyle deme burda çok kişiden duydum aslında kullanan da çok ama isimlerini hatırlayamadım 😂 illa içine sokmak için değilde ilişki sırasında uyarıcı alet varmış böylr
Kekillikamisci evettt bende zevk alıyorum ama bir türlü boşalamadım 🥲😂 belki diyorum bu tür uyarıcı şeylerle başarırım dedim
Usnac95 Ya kadınlar fantezi için isteyebilir bana garip gelmiyor zaten ki bende olsa fena olmaz ama erkekler hemen kendine yediremedikleri için istemez gibi geldi hani benimki neyine yetmiyo filan derler 🤣
nuryollanna ayni benim eşimin tepkisi de bu oldu 😂
Usnac95
Kullanmadım ama güzel bıseye benzıyo işini görür. 🤔 21 cm miş
Usnac95 ben masaj aleti kullandım bi kaç kere iyiki yatakta denememisim fiskirdim iser gibi geldi ve rahatladım 3 gün canim ilişki istemiyodu hayatımda hiç bosalmadigim için o duyguyu yaşamak amaçlı denedim bi kaç kere esiminde haberi var artık kullanmıyorum ama üşeniyorum vala
sekerlikiz ben hiç 21 cm falan dikkat etmedim he. Demek içine sokmalık bu 😂 bir kaç yorumda, ilişki esnasında klitoris uyarılıyor diye görmüştüm de öyle mi acaba dedim
Usnac95 yok vajinaya gircek kadar büyük deildi klitorisi uyadim sadece ama fazla yaparsan klitoris aciyo bi süre sonra dokunamiyodum bıraktım hemen bende
- Düzenlendi
nuryollanna Burda yorumlarda görmüştüm, ilişki sırasında vajinayı uyarıyorlarmış penis hareketleriyle daha güzel ve kolay orgazm oluyormuş. Ben öyle bir şey sandım aslında. Ama şimdi bir arkadaşta masaj aletiyle boşaldığını yazmış. Eğer cidden o hazzı alacaksam bu aleti denerim, eşimde bir şey demesin yaniii çünkü onunla sex yaparken asla orgazm olamıyorum. Sadece ilişki esnasında kendim klitorisle oynarsam oluyor
Usnac95 @delihatunum sana yardımcı olur insanın adı çıkacağına canı çıksın diye boşuna dememisler 😂😂😂
Usnac95 her seferinde fiskirdim vala 😅