blackhoney Askkadini aşko bazen kolumu kaldırmak bile istemiyorum ya. Sevmiyorum böyle olunca da. 3 çocukla takviyesiz olmuyo. Gideyim de baktırim ne eksik ne değil. Ona göre vitamin falan bişeylere de başlarım belki
A1L2 Askkadini Muhtemelen evde oturmaya okadar çok alıştım ki aynen öyle olurum çıkar çıkmaz evimi özledim modu açılsın 😂
Moonlight_ Askkadini aldim askim 7 sene önce olmustu olay zaten bu bebisimde hepsini usbye aktardim direk ama sucluluk hissi duyuyorum hep büyük ogluma haksizlik gibi 😔
Askkadini Moonlight_ yani erkek çocukları pek anlamaz o işlerden yaa bı kaç bebeklik fotosu olsun onuda karısı ister ben öyle düşünüyorum
melaykeeee Askkadini yok aşkım niye kınayım 😂😂 aman boşver yapınca sanki seni tebrik mi ediyorlar en iyisini de sen yapıyorsun diğer türlü de insan yıpranıyor 😂😂
HurremSultan Askkadini eşimin bana ilk anneler günü hediyesi parfümü. Yer yarıldı da içine girdi sanki😬
Moonlight_ Askkadini evet ama iste daha dün kardesinin anne karnindaki tekmelerini izliyorduk büyük oglum anne bende böyleydim dimi dedi icim ciz etti belkide annelik hormonlarimdan 😬
Askkadini Moonlight_ sende bitane kardeşininkini göster deki buda sensin nerden bilcek çocuk içerde kim var
Moonlight_ Askkadini 🤣🤣 yaaaa 😅 orasi öyle ama kendimi kandiramiyorum iste bütün mesela aslinda benim cocuk degil 🤣 neyse olan oldu zaten yillar gecmis belki kardesi büyüyünce bende atlatirim bunu 😬