seza evet kuzenim hissetmiş ben kızımı ayağımda salliyodum hissetmedim çok korkuyorum yaa ya bişey olsa kızımı koruyamazsam Allah’ım sen koru

• seza bunu yanıtladı.

seza ben çit çıt sesler duydum da bakmadım avizeye sonra kuzenim dedi deprem oldi baktım bi saat hiç kıpırdamadı

• seza bunu yanıtladı.
    • seza bunu beğendi.

Deprem ağı diye bi uygulama var genelde her depremi olmadan on saniye önce fln haber veriyor bildirim geliyo hareket etmek için yeterli bi süre oluyo bazen indirin telefonunuza

• seza bunu yanıtladı.

seza eşim hissetti bende köfte yuvarlıyordum dedim ki ben salladım. Meğer depremmiş

• seza bunu yanıtladı.

Askkadini ailem de hissetmemiş ama ben çok hissettim

xyzem 10 sn çok kısa bir süre zaten o an donup kalıyoruz Allah korusun hepimizi

seza bende hissettim bebegimi uyuttum tam uzandım ki sallantı başladı. O an onu kucaklayıp evden cıkasım geldi Istanbuldan hissettim😔

• seza bunu yanıtladı.

jomolokko geçmiş olsun ben de bebeğimi uyutuyordum evde tek olmak daha zor

Herkese geçmiş olsun Allah korusun

Yaa kizlar gecmis olsun rabbim daha ağırini yasatmasin ya☹️🥹

• seza bunu yanıtladı.

seza emin ol o anda kısa olmuyo alışkınsan depreme izmir’de büyük depremi gördüm ilk defa şimdi her bildirimde oğlumu kucaklayıp yaşam üçgeni kuruyorum
                Bence uzun bi süre yine de siz bilirsiniz tabiki

seza uygulamadan bildirim geldi eşimle bekledik birimiz ayakta birimiz oturuyor ama hiç hissetmedik