Munis Bilinmeyenlidenklem sana çok çok katılıyorum millet linçliyor ama bence buraları okuyunca da insana bir şevk bir heves bir cesaret bir istek geliyor 😁
Bilinmeyenlidenklem Munis valla öyle 😂 buradakilere görünce sen yaparsın kızım deyip gaza geliyorum 😂
Munis Bilinmeyenlidenklem malesef ben alıştırmış bulundummm🙄 şimdi bana öyle zor ki. Kuaföre gidemiyorum jiletle 2 güne bir almak zorundayım. Batıklar artıyor offf
Nietzsche Bilinmeyenlidenklem az önce mesaj atmş ben 9 da gelcem sen yemeğini ye diye ,ben zaten yicektm beklemeden 😂
Bilinmeyenlidenklem Nietzsche amaaan boşver 😂 benimki de yan odada uyuyor 12/8 bu hafta 😂 oğlanın odasında yatıyor 😂
Nietzsche Munis boşver kardeşim yat güzel güzel 😂bende oğlumla uğraşıyorum ya kabız olmuş muz vermiştim pişman oldum
Munis Bilinmeyenlidenklem aa bak bir takıntımı daha diyeyim. Gündüz yapmıyorum 😁 eşim de aksi gibi gündüz ister. Ben gece
Munis Bilinmeyenlidenklem çıplak durabiliyor musun yanında mesela. Ben gece dururum da gündüz hiç durmadım daha yorgansız falan 😅