Kızlar akşama ne yemek yaptınız fikir verir misiniz? Bu arada nasılsınız ben uzun senelerdir buradaydım ama kayıt olmayı yeni becerebildim 😁🙃🦋
Yemek Menüsü 🤦♀️
altunergelini akşama düşünmedim de şu an için bulgur pilavı ve patates havuç bezelye karışık yemek yapıyorum belki fikir olur
altunergelini ciğer kavurcam yanına da pilav salata bitti🤣
altunergelini et kavurucam bugün
altunergelini tavuk göğsünden ekmek arası ayran soğan domates falan bugünlük böyle yapmayı düşünüyorum,😌
Bezelye
Pilav
Salata 😄
altunergelini lahmacun yapıcam ben canım 🌸
altunergelini çok mu zengin kocanlar kız altunergelini diye yazmışsın 🤣🤣 ben patates karnı yarın pilav salata yapcam
altunergelini iyiyim ama dişim ağrıyor 🤦🏻♀️🥹🥹
Akşam menümde de
Pilav üstü Tavuk ve salata
Çayın yanına da elmalı turta 💐
altunergelini ay alah razı olsun postu açmışsın bende eski postalardan yemek menüsü aricaktim orucluyum kafayı yicem ne yemek yapcam diye düşünmekten
Queen_ kız mantikli haa yapsammi acaba
altunergelini esmer makarna salata
altunergelini bugün bebişle tekim fırsat bulursam soğuk sandviç yapıcam yada bir kase çorba içebilirsem şükür🥲 dünün menüsü tavuk suyu çorba, salçalı makarna, tarator yeşillik salatasıydı diyet menü gibi oldu yemek geç kalınca 🤭
altunergelini kırmızı et tereyağlı pilav havuç tarator içecek 😍
kanalize yaa yakınımda olsaydın sana da yemek yapardım aşkım ❤️
melaykeeee düşünmen yeterli tşkler beybi ♥️
enerciiiii ahahaha zenginlik kim biz kim canım altunerlerin son geliniyim ondan😁
Askkadini Allah kabul etsin🙏
bukii27 çok geçmiş olsun epeydir çekiyorum diş ağrısı daha hâlâ tedavi aşamasındayım 🤦♀️
altunergelini çok geçmiş olsun sana da canım benimki 20 lik galiba