Yaklaşık 20-30 dk önce uykudaydım. 12:30da uyumuştum. Yarım saattir uyanmaya çalışıyorum ama bir şey üstüme çökmüş gibi nefes alamıyor kıpırdayamıyorum. Konuşmaya çalışıyorum konuşamıyorum ıh ıh gibi sesler çıkıyor ağzımdan. Örtü ağzıma kadar gelmiş örtüyü kaldıramıyorum. Gözlerimi hafif aralayabiliyorum. Tam açamıyorum. Odaya eşim giriyor seslenmeye çalışıyorum seslenemiyorum tepemde bekliyormuş. Hareket edemiyorum. En sonunda çığlık atarak uyandım. Odada kimse yok tekim. Ellerim ayaklarım uyuşmuş. 8+5im kasmaktan kendimi her yerim ağrıyor. Bir şey olur mu? Çok korkuyorum. Daha önce yaşamıştım bir iki defa ama bu şekilde değil çok gerçekçiydi ve zaten yarı uyanıktım.

eeeyaniii ben de de olur ben o yüzden yatmadan ayatel kursi nas felak ihlas avcuma okur başımdan ayağıma sürerim inşallah hiç görmedim böyle yapınca 🥰

eeeyaniii Uyku felci yaşamışsın, o kadar uzun sürmüyor 1 dk falan sürmüştür ama korktuğun için uzun gibi geliyor. Genelde stresli ve uykun düzensizse oluyor. Kasıldığından ağrın olur ama korkma yat dinlen, geçmezse doktora sorarsın

eeeyaniii Canım hamileyken bana da 2 defa oldu sonra sürekli yatarken ayetel kürsü okurdum ihlas okurdum birde kaynanamlarda bir bileklik var gümüş üstünde ayetel kürsü yazılı o sürekli bileğimdedir birde muskam vardı boynumda çok şükür daha da hiç olmadı rabbim sana da birdaha yaşatmasın

Medusa ay yok yok kesinlikle 1 dk değil baya bi uğraştım kalkmak için. Uzanıyorum şu an bir sıkıntı çok şükür, ama bir süre tek kalamayacağım sanırım

bukii27 ben de okuyacağım artık uyumadan önce, bayağıdır olmuyor diye rahattım 😩 benim de küçük kur an ım var annem hamileyken karnına bağlamış bana verdi

eeeyaniii muhtemelen uyku felci geçirdiniz yorgunluk ve uykusuzluktan oluyor bende bekarken yaşardım. aynı dediğiniz gibi oluyordum İhlas suresi okumaya başladım anda geçerdi ayetel Kürsi İhlas suresini oku yatmadan önce görmezsin canım

flankes hiç yorulacak şeyler yapmıyorum ki hamilelikten bilmiyorum ya. Artık okumadan duramam zaten odaya bile geçesim gelmiyo şimdi.