Kızlar 6.5ay oldu doğum yapalı asla cinsellik istemıyorum istek yok eşim ıstıyor ben istemıyorum o istiyor diye yapınca da agrım çok oluyor sulanma olmuyor hiçbirsey hissetmıyorum kadın dogumcuma gıtmeyı düşünüyorum oda vajinal prp yapıyor daha önce benim gibi olan var mı yada prp yaptıran varmı

emsali bende böyleydim sezeryan doğum yaptım. Kupkuruydum istrksizdim.zamanla düzeldi.yorgunluk stres yeni bebekr yeni düzen yeni hayat hepsi etkiliyor bence. Şuan herşey normale döndü. Doktora gitmedim.

Bubenimoykumm çok moralim bozuluyor adam her yanastıgında red edıyorum eşimi çokta sevıyorum aslında istıyorum ama olmuyor yapamıyorum istek hiç yok eşimde gidelim dr a söyle dıyor ne yapacam şaştım

emsali bende sezaryen doğum yaptım kırkı zor bekledik bende tam tersi istek arttı. Ama kendimi hazırlamıştım yani eşimi çok özlemiştim bodysuit sipariş verdim güzelce giyindim süslendim ve kesinlikle kuruluk için kayganlaştırıcı kullanmalısın inan kolaylaşıyor yoksa canın yanıyor doğumdan sonra vücudumu kesfettim sanki bu yeni hali hoşuma gidiyor özgüven olunca da hergün olsa isteniyor

emsali gidin belki vardır bir çözümü. Geçici bir durum stres yapma bence.

kanalize kayganlastırıcı kullandım ama onunla devam etmek istemiyorum hamıleyken ıstek çok vardı bende de

emsali Fikrim bilgim yok üstte kalsın canım
            Geçmiş olsun 💐

emsali bu geçici bir süreç yani belli bir süre kullanacaksın öyle düşün, emzirme vs varsa hormonlardan ötürü kuruluk normal ama eskisi gibi oluyor zamanla sadece zaman gerekli çözülene kadar kullanmakta bir sakınca yok bence. Eşinle konuşup hoşuna giden noktaları söylesen sana o şekilde yaklaşsa yeni gecelik vs alsan belki heves istek gelir doktora gidecek kadar durum vahim mi 🥲

emsali O isteksizlik bende çok uzun sürmüştü.Fiziksel ve ruhsal olarak kendimi hazır hissetmek adına kendime zaman vermiştim

dnz23 ne güzel herşey normal demekki 🤭🥰 vücudumu yeniden keşfettim sanki önceden çekinirdim falan şimdi yok çamaşırlarımı yeniledim danteller falan aldım gecelikler aldım şu an daha tecrübeliyim en güzel yaşımdayım birde tüy derdim kalmadı her an müsaitim altı kilo almıştım fazlasını verdim çatlak vs oluşmadı sadece az bir alt göbeğim var onuda seviyorum ben buna bağlıyorum 😊

emsali sezaryen doğum yaptım bende ondan sonra olabiliyor kuruluk uzun süre ilişki yaşanmayınca ağrı da oluyor kurulukta sanki ilk defa yapıyormuşsun gibi hissediyorsun ama ilk hissiyatı geçtikten sonra çok rahat yapabiliyorsun hatta pozisyonlar bile değişiyor istek artıyor kayganlaştirci kullanın derim

kanalize harika, Allah ağzınızın tadını bozmasın aşkım 🙏🥰 bizde işler tek taraflı maalesef o yüzden ben de kendimi geri çekeceğim artık 😂

dnz23 amin hepimizin 🥰 kaçan kovalanırmış erkekler kolayı değil zoru sever sırf olsun bitsin diye ilişki yaşanmaz bazen araya zaman girer ama önemli olan aynı tutkuyla devam etmesi, inişli çıkışlı zamanlar illaki oluyor 😌