buzdankalpler Kekillikamisci mesafeni korumaya çalış Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.( kayınvalide görümce vb. Samimiyetler için) Eşine karşı içinden geldiği gibi davran rol yapma araya mesafe koyma. Sırf eşin mutlu olsun diye eşinin duymak isteyeceklerini söyleme. Evliliğin ile ilgili altın kuralları evliliğinin en başında belirle. Bizimkisi ne olursa olsun yatağa küs girmeyeceğizdi. Sorun ne olursa sabah olmasan o sorun konuşarak çözülecek ortak noktada anlaşılacak. Eşinin bazı hobilerine karşı anlayışlı ol. Eşine kendine ait alan bırak. ( maç izlemeyi seviyorsa izlesin. Maç izlerken sinirliyse aman ha yaklaşma 😂 konsol oyunları seviyosa bırak oynasın oynayacağı birkaç saat abartıyosa da saat sınırlaması oluşturun birlikte kota koyun)
successfulwoman Askkadini Aşkım nasıl Başlıyacaksın… 🌺 Kendi gücüne ve kabiliyetine güven.. 🌺Cesur ol. 🌺.Kocanı kendine esir et. 🌺Okumaya başla.. 🌺Ekonomi özgürlüğünü kazan. 🌺.Kocanın ailesinden herşey gizli yap.
Sevde_20 Kekillikamisci Beraber oturma çok zor bsy Evinin sırrını esinle olanları asla kimseyle paylasma kendi ailenle annenle asla Esinin ailesiyle kötü olma çünkü esin her halikarda onları tutacak Bakımlı ol daima kendin için 💋 Sesk hayatını önemse çünkü seks önemli😝🥳 Peşpeşe iki çocuk yapma çok zor Kavga anında haklı olsanda kırıcı konuşarak bişey elde etmezsin aksine eşinin sana karşı güzel hisleri gider azalır yerine göre yumuşak cümlelerle ben diliyle kendini ifade et Benim 5 senelik evliligimden çıkardığım dersler bunlar yeni evlenenlere bu maratonda başarılar diliyorum 😆😅
esmermelek Kekillikamisci 🌹Ayrı evde oturmak kesin 🌹Özgüvenli ol 🌹Ailenle ilgili akrabalarınla ilgili kötü bişeyini anlatma sonra başına verebilirler sakla tanıştırma merhaba merhaba de 🌹Eşinin ailesine asla güvenme ikiyüzlü çok 🌹Her istediğini yapma bir gün yapmazsan sonra hepsi boşa gidiyor 🌹Hemen çocuk yapma 🌹Kendine sen değer ver ki oda versin bir kere vermediğini değersiz olduğunu düşünürse birdaha oda değer vermiyor asla 🌹Kimse için eşinle kötü olma gerekirse he hı de ama kötü olma zamana bırak
fatima19 Kekillikamisci kendinden ödün verme, kendini paralama zaten kimseye yaranılmaz, kendini hizmetçi gibi gösterme (kaynana, baldız, kayın , akrabalara karşı), son olarakta çocuk için acele etme ilk önce hayatını yaşa hazır hissetdiğinde yap
linairem Hala aynı evde oturan var mı hfjdjjd öyleyse evlenme napıcaksın aç köpeği derdim 😅 Tertipli düzenli mi kesinlikle bak derim değilse de eğitilecek biri mi ona bak derim 😊
nightbird35 Kekillikamisci hiçbir tartışmana kimseyi dahil etme ve anlatma herkes yerini haddini bilsin