Kekillikamisci belladonna senden hiç beklemezdim bu tavsiyeyi 😂🥴🥴🥴 ama evlendi artk tavsiye gerekli 😂😂🤷
belladonna Kekillikamisci Hemen çocuk yapmasın o zaman. Bol bol gezsinler, tatillere gitsinler, sevgili gibi yaşasınlar 😅
Moonlight_ Kekillikamisci 😘❤️ Evlenmek isteyenler bana cinsellik isteyenler sana gelsin ay biz bi yer acalim danismanlik gibi 😂😂😂😂
sadbarbie Kekillikamisci başta herşeyi kes derdim birde eşinle arana öyle bir çizgi koy ki çekinebilsin ve etrafa da 😏
piyangobileti Kekillikamisci sizdeki çene bende olsa şimdi karşı taraf üzülüyor olurdu 😂 çat çat cevap veremiyorum ben aklıma gelmiyor iş işten geçince de anlamı kalmıyor 😂
Kekillikamisci piyangobileti sende önceden planını yap knka mesela ben şimdi kaynanamın hangi olaya ne tepki vereceğini az çok biliyorum ona göre lafım hazır oluyo
Moonlight_ piyangobileti sesli güldümmm🤣 bilmiyorum askim verilmis sadakam varmis cünkü ben elti görümce sorunlariyla yapamam olsalardida belki görüsmezdik yani ben hic lafimi esirgemem kim olursa olsun 🤣
piyangobileti Moonlight_ 3 çıngıraklı yılandan sonra belki eltiyi tercih ederdim ama en iyisinin köküne kibrit suyu 😂
Moonlight_ Kekillikamisci bencedeee ne güzel olurduuuu yaaa karsi karsiya evlilik danismani cinsellik danismani diye 😅
sadbarbie Kekillikamisci evet ben koyamıyordum mesela çok güler yüzlüyüm o mesafeyi ayarlayamadığım için hep üzülen ben oluyorum
piyangobileti @Kekillikamisci benimki sinsi bana ayrı annemlere ayrı oğluna ayrı konuşuyordu neyse ki 5 aydır konuşmuyorum da biraz rahatladım