Sevde_20 senin durum daha zor Allah yardımcın olsun inşallah da bir an önce ayrılır kendi evinize geçersiniz umarım sende en iyisini yapıyorsun takmamak yeri geldiğinde susmamak çizgini bozmadan işine bakmak en iyisi ne kimseye karışırız ne de kimse bize karışsın ama karışmaya çalıştığında senin susmayacağını da bilsin 🙏🏻 çünkü yanyana olunca da dediğin gibi ne yapsan batıyor çocuklarına karışıyor evliliğine karışmayı hak görüyor😡🤯, ben eşime de söyledim benim sana bir mecburiyetim yokki ben çektim gittim ve gelmek istemiyordum beni getirdiysen siz beni idare edeceksiniz benim evimden eşimden çocuğumdan başka derdim var mı yok bundan sonrada sen arada kalma annen birşey dediğinde ara Büşraya sor de dedim o da zaten kötü bir eş değil hakkımı yemem ama annesiyle başa çıkamıyordu şimdi bana sevkediyor kendine mutlu bende, kvye gelince ben sana kötü gelin miyim diyorum yok şöyle iyisin böyle güzelsin şöyle temizsin daha benden ne istiyorsunuz suçumu öğrenebilir miyim dedim iyi değilim diyorum bebekle uğraşıyorum üstüme niye geliyorsunuz dedim zaten iyi hissedip bebeğim biraz toparlayınca misafirleri de ağırlarım ev benim evim falan çıkışınca uzatamadı oğluda bir tık savundu yalan değil birdaha aynı şeyleri yaşarsam durmam falan deyince gözü korktu sanırım Allah ıslah etsin bunları ne diyeyim