ikicocukannesi aynı şeyleri yaşıyoruz benimde oğlum dün 3 e girdi ve hiperaktif… altımda insan var onla bile kavga ettik ama hak verdim hic yerinde durmuyo tamam çocuk idare et ama cidden durmuyo bağırmak kızmak cagre oldu bi yerde uzulerekte olsa biraz azalttım sonra oyuncak aldım oturup oynuyo dün kaynanam komsuya gitti çocukları alıp küçüğüm 1 bucuk yaşında yarım saat sonra durmuyolar gel dedi bende ne oturabildim ne cay icebildim balkondan ak parti konvoyu geciyodu arabalara bakalım dedik oylelikle durdu da çay içtim ya gitmicen hiçbir yere ya oyuncağını alıp git kuzum ya da kızarak sözünü dinlet biraz ne biliyim valla kadının lambaderiyle oynadı bi tane geciresin geliyo yapma dedikce delirdi kimse duyar kasmasın yani durmayınca laftan anlamayınca bende arada cimcikliyorum yoksa delirtiyo milletin icinde ya bi bardak çayı icemeyip evime gidip ağladığımı bilirim komşularıma bile gidemez olmustum da biraz kızarak biraz oyuncakla dağıttık dikkatini hatta komsum mum verdi digumgunune yaptığım pastaya koyduk uflettim onunda arka arkaya 2 oglu vardı şimdi büyükler tabii bana mesela akıl verir bazen yardımcı olur başa çıkmam için sagolsun zor bi dönem kızmak istemiyorum ağlıyorum bazen böyle yaptığım icin sonuçta çocuk kırıp döker oynarda ama inanki orutma odamda halı koltuk tv dışında hiçbir sey yok yemin ederim ne aldıysam kırıp döktüoyuncak bile almıyorumartık eskisi gibi adamla papaz olduk alınanı pert ediyo 2 gunde etkinlikte aldım yapmadı oyun grubuna verdim 2 saatlik iyi geliyo o biraz… bende kimseye varamıyorum eşim evde olursa ona bırakıyorum ya da parka çıkarıyorum enerjisini atsın diye Allah yardımcımız olsun…