Arkadaşlar klomen kullanıp hamile kalan var mı aranızda gerçekten faydasını gören oldu mu
Klomen kullanan arkadaşlar
Klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. 4. denemede tuttu. İlk 3 denemede 2 3 yumurta oluyordu. 4. denemede bir tane yumurta yetti hamile kalmama.
Sonrasında 1 kere daha kazayla hamile kaldım. Sonra yine çatlatma iğnesiyle.
Erkek kardeşimin eşi de klomenle hamile kaldı canım
boncukanne Bana da çatlatma iğnesi verdi bugün canım nasıl kullanacağım onu sormayı unuttum doktora ama ya
Siriin hadi hayırlısı olsun bakalım bana da iğne verdi çatlatma iğnesi
Siriin amin inşallah
Bende işe yaramadı malesef 🙁
NurAkkk1 inşallah bende yarar ne kadar süre kullandın canım
3 aylık bir süreç verdi her ay kullandım
Ama yumurtlarım büyümedi malesef dojtpr kesti aşılamaya geçelim dedi onun içinde biraz erken diye istemedim
NurAkkk1 Bana da bir iki böyle deneriz olmazsa aşılama yapacağız dedi. aşılama da kesin oluyor mu acaba hamilelik
Merhaba bende bu ay klomen kullanmaya başladım. Ama doktor bana 4 gün günde 2 tane kullan dedi.kutunun icinde 5 günlük ilaç var acaba doktormu yogunlukta karıstırdı 5 gün yerine 4 gün dedi diye düsünüp duruyorum sabahtan beri.Bugünde atsam mı acaba bugün 5 .gün olacak cünkü ilaç kullanımının.
Merhaba kızlar bende 2 kutu klomen kıllandım ve bugünde doktora gittim bugün baya büyüdüklerini söyledi ve çatlatma iğnesi verdi her gün ilişkiye girmemi söyledi ve 2 hafta sonra tekrar gel gebelik testi yapıcaz dedi inşallah tutar kızlar dualarınıza ihtiyacım var 🙏🤲
Mlsdlk07 yanlış söylemiştir büyük ihtimalle 5 gün içilmeli o yüzden iç cnm bi zararı yok sonuçta