kukuliiiii Ask_hosmus bende senin gibi diyodum kendimi 36. Haftada doğurttum zorla sıcak suya girdim sürekli bide yürüdüm çok akşamına suyum geldi tabi şimdi pişmanım biraz daha duraydıı dışardada zor 😅😅
Ask_hosmus kukuliiiii hepsini yaptım 😂 zaten popomun üstüne oturamıyorum niye diye sor hem uzanınca kalkamıyorum hemde 3 oğlanla da pek fazla uzanılmıyor😂😂
Ask_hosmus BlackMambaa_ kız ben yalnış yazmışım 😂😂 ben hoplayıp zıplamayı özledim 😂😂 yoksa evde hoplatıp zıplatmak için çocuk çok var 😂😂😂
Ask_hosmus TombulHatun ayy evet yaa nasıl bişey çıkar çok merak ediyorum 😂 çıkmasını geçtim nasıl bir kız olucak 😂😂😂
TombulHatun Ask_hosmus başta birşey anlaşılmıyor ama bir hareketlensin hele birde dillensin tadından yenmiyor sana arkadaş 😂💜
bukii27 Ask_hosmus hahahahaha ya gerçekten oğlumla kuaföre gittim 1 saatlik işi 2 saatte bitirdik abartmıyorum 😂🤷🏻♀️
Ask_hosmus Askkadini benim derdim uyku değil ki , benim derdim, rahat hareket edemiyorum vücudum ağrıyo o yüzden acele ediyorum 😂
Ask_hosmus Eskobar aşko vizeyi bekliyor da bu çocuğa bizim İzmir’e gitmeden önce pasaport çıkartmış olmamız lazım yoksa daha beklicez gelemicez😂😂
kukuliiiii Ask_hosmus 3 oğlanmı 4. Bebeğinmi 😱😱😱 sana helal olsun bi tanesi beni perte çıkartmış durumda..
Ask_hosmus Eskobar bende aynı şeyi eşime dedim 😂😂 yani ne biçim spermin var delip geçiyor insanı 😂😂 hayır herkes dicek bu kadının hiç mi başı ağrımıyor😂😂😂