• Gündem
  • Fantezi uğrunaymış sözde 😱😱😱😱🤬🤬

Tonight_00 neler neler derdimdeee s.refsizzzz agzindan köpük gelmis sen dus mu aliyorsun? Kolu yataga düsüyor senn 4 saat disariya Fink atmayami gidiyorsunnn ne yapacagini bilememis aptalll senin aklina neden gelmiyor saglik ekibini aramak? Bilerek yapmamissss bunlari yapmakla zaten en büyük kannte sen kendin veriyorsun fantaziymisss simdi bu mu cikti öldürün ondan sonra Fantasie diye isin icinden siyrilmaya calisin yok yaaaaa

Tonight_00 Allah’ın belası şerefsiz ne diyeceğimi bilemedim tüylerim diken diken oldu bariz belli bile isteye kadını öldürmüş

Tonight_00 bu pis dünyaya çocuk getirmekle bazen yanlış yaptığımı düşünüyorum 😔 Allahım bu nasıl bi caniliktir

Tonight_00 beyinsiz adam yaa fanreziyi biliyoda oldugunu mi bilmiyo yalancı pislik sürünsün inşallah oralarda

Tonight_00 suratinda meymenet yok tipe bak tövbe estagfrullah ya beni günaha sokuyor ay bunu varya parca pincik edeceksin..
      Bi dizide gördüm canli canli adamin üzerine domates bisey döküyor sonra köpegi üzerine saliyor .böyle yapacaksin yada meydanda idam edeceksin !

Tonight_00 artık sasirmiyorum ya bunu yapan ya ağır hastalikli yada cani aklı olan insan bu yalana inanmaz hakim ne karar verdi acaba