Kadınların birbirinden destek alarak ve yine birbirine saygı duyarak çok daha aydınlık bir geleceğe adım atacağına inancımız sonsuz!
Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu yarınlar diliyoruz. 💜
Kadınların birbirinden destek alarak ve yine birbirine saygı duyarak çok daha aydınlık bir geleceğe adım atacağına inancımız sonsuz!
Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu yarınlar diliyoruz. 💜
Anam beni iyiki kadın olarak doğurmuş canım peridem💋❤️
Hepimizin günü kutlu olsun 🤍
Atatürk ün dediği gibi..Dünyada her şey kadının eseridir. Kadınlarımız eğer milletin gerçek anası olmak istiyorlarsa, erkeklerimizden çok daha aydın ve faziletli olmaya çalışmalıdırlar.“ ” Kadınlar içtimai hayatta erkeklerle birlikte yürüyerek birbirinin yardımcısı ve destekçisi olacaklardır."
Günümüz kutlu olsun 🌺🌺❤️
Peride😍😍🥰 dünya kadınlar günümüz kutlu olsun🥰🥰🥰
Kadınlar çiçektir. Kadınlar günümüz kutlu olsun kızlar. Hepinize benden 💐💐
Elisam2022 elisam nasılsın sigara olayı ne oldu halledebildin mi 🤗
etoile 3 gün soğuk davrandı eşek sonra barıştık. Bir daha olursa asla affetmem dedi xagsf bir daha da almadım canim hallettik şükür
Elisam2022 3 gün kuralı burda da ise yaramış 😂
Kadınlar günümüz kutlu olsun ♥️ Kadın elinin değdiği herşeyin güzelleşmesi diye bir şey var.♥️🌹
Bir gün değil her gün bizim günümüz olsun biz buna degeriz 🥰hepinizin kadınlar günü kutlu olsun
Kadınlar günü kutlu olsun 🧚🏻♀️
Peride Kadın İnsandır, Erkek İnsanoğlu 👌🏻 Kadınlar günümüz kutlu olsun 🌸💕🫶🏻🦄🎈🫀
Peride hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun bir gün değil hergun günümüz