Biz 3 arkadaşız ve 1 seneye yakın arkadaşlığımız hepimiz evliyiz benim ikiz çocuklarım var onların ize 1er tane çocukları var ikisininde 2 hafta önce buluştuk birinin evinde ve salı günü tekrar buluşmak için kararlastirdik daha sonra arkadasimdan biri gruptan yazdı bende malzeme olarak sadece tuz var siz malzeme getirin dedi tamam dedik bende kek yapicam dedi tamam dedik bende dedim ki bende poğaça yapayım o zaman dedim malzemesi getirip sende yapsam olurmu dedim yok evde yap getir dedi bende çocuklar müsade ederse yaparım o zMN dedim oda bende kızım durursa kek yaparım o zMan dedi ve bu olaydan sonra ikisi bana haber vermeyip buluşup parka gitmişler ve durum paylaştılar ordan sizce ne yapmam lazım benim şimdi siz olsanız ne yaparsiniz
Arkadaşımla yaşanan olay sizce ne yapmalıyım
- Düzenlendi
merve23 bidaha görüşmezdim. kalbim kirilirdi. ne dusuncesizler ya nolcak yani faturayimi dert ettin
merve23 sordun mu peki neden böyle yaptınız diye belli ki alınmış ama alınacak birseyde yok ortada getirip orda yapayım mı demişsin ben olsam borç eder misafirlerime birseyler yaparım arkadaş gibi görmüyor demek ki sizi yoksa hemen böyle birsey için kızıp da diğeri ile buluşur mu ayrıca diğeri de hiç mi dememiş onu da cagirlsim diye açıkça sormaktan başka birsey yapamazsın neden yaptıklarını biz bilemeyiz sonuçta
merve23 üzülme canım gerçek yüzlerini görmüş oldun kim dost kim düşman insan zordayken ogreniyo.
merve23 hemen hemen hiç bekleme engelle bence yaptıkları terbiyesizlik 🤨 ben olsam engellerim
Askkadini ordan belli fesat kötü olduğu yeminle burda ben sinir oluyorum, böyle insanlarla arkadaşlık yapılmaz senden herşeyini sakınan birine gerek yok bunun ki kötülükte çiğ aşmış !!! Şuan etrafımda buna örnek vereceğim kimseyi bulamıyorum kiii kötü dediğim insanlar bile böyle davranmaz ya sanmam
sadbarbie arkadaş dediğin yapmaz ki zaten ben mesela çok sevdigim biri de gelse tanismadigim biride gelse ne hazırlasam diye düşünüyorum herşey gözüme az geliyo
merve23 bende malzeme olarak sadece tuz var siz malzeme getirin dedi
Yani bu nedir yaaa ne kadar samimi olsanda kardesin dahi olsa böyle demez bi insan..
Bu insanda simdi un seker yag falan yokmu?
Bide sizden istiyor utanmadan.. kusura bakmayin ama bence üzülmeneniz gerek öyle kisilerden uzak durmak en hayirlisi ! Sen malzemeyi götüreceksin bide pogaca yapacaksin ne vardi orda beraber yapsaniz … aman bosver salla gitsin görüsme bir daha. Hatta ben son olarak bu düsüncelerimi onlarla paylasir muhabbetimi keserdim
Ben trde kaldığım sürede bizimde vardı böyle bi kiracımız 🤣 durman yağ un şeker isterdi helal hoş olsun ama sonra cılkını çıkarmaya başladı çağırırdı bizi evine bende yağ un yok getir kek yapım size,sıvıyag getir patates kızartalim 🤣 kadın öyle yapa yapa ev aldı çok cimri ve böyle insandan arkana bakmadan uzaklaş yoksa daha çok ileri gidiyorlar 🤨
Saçmalık . Ben olsam görüşmem . Amaç biseyler yemekse herkesin çocuğu varsa disardanda biseyler alinabilirdi . Bence ikisi ayrı takılmak istemiş 🙄