kanalize Cicikiz Ama şöyle düşün geçiyor şuan hatırlamıyorum hiçbirini hemde rahatladım ağrı çekmekten iyidir bence
hatceeee bukii27 sizinki sinire geldiği için çok riskli ve doğrusu acısı daha cok oluyor ablamınkinden dolayı biliyorum 2 hafta kendine gelemedi hızlı iyileşsin diye bide sıkı sıkı dikmişler sanırım ondan da kaynakli
Cicikiz Demokrit saol canım sorduğun için bugün ikinci gündü ilk güne göre ağrısı azaldı ama hala agrım var çeneme sanki öküz oturmuş gibi bi his var aşırı kötü haplarla yaşıyorum hiç uyutmuyor dün gece acillik oldum iğne vurdular
Demokrit Cicikiz Ah canım şu dişden çekdigimiz nedir ya 🙄🪻🪻 Allah şifa versin 🌷 inşallah yavaş yavaş acısı azalacak ✨✨✨
Cicikiz bukii27 kız şaka yapacak halim mi var çok kötü hele o dişi çıkarma anları kırmadan çıkarmak icin çok uğraştı sinire ve kemik kaldırdı düşün kanırta kanırta dişimi çıkardı inledim resmen koltukta acı yok uyuşuksun ama ağzını kanırtıyor kemiği
Birbeyazkalp Cicikiz benim 3 tanesi dikisle cektiler gömulu olduklari icin ama hic korkma bi kac gun sonra rahatlarsin
Cicikiz birkizannesi0 ağrı cekmektense git aldır zor ama o ağrıyı sürekli çekiyorsun ben hep erteledim ağrı girdi girdi geçti en sonunda bir hafta süründürdü iltihap kapmış antibiyotik kullandım ona rağmen ağrıdı sonra aldırdım kurtuldum
Cicikiz bukii27 şöyle düşün onun acısını iltihaplanmasını cekmektense bi kaç hafta çekildikten sonra ağrısını çekerim daha iyi zor kolay değil ama belki senin çıkmıştır benim gömülü olduğu için zor oldu