Pinkoooo bukii27 iyi bari canım 😂 benimde sadece dizimde kararma var onada bir türlü çözüm bulamıyorum
Deli-hatun nurozttrk patates ve pirinç suyunu nasıl yapıp sürüyosun canım yüz için soruyorum sivilce izlerim var iyi geliyor demişsin
nurozttrk Deli-hatun bir çay bardağı pirince kaynar su dökün o beyaz suyu çıksın bir sprey kutusuna koyup yüzünüze sıkın pamukla silin Patatesi ise rendeleyip avcunuzda suyunu bir kaba sıkın onuda şişeye yada bir kutuya koyabilirsiniz aynı şekilde pamukla silin
Deli-hatun melike001 ya onu bilemem de doğumdan sonra çoğu kişinin başına gelir bence bende onlardan biriyim zaten yazdım olanları
kanalize bukii27 kendi kendine açılması için daha ne kadar bekleyeceğizz ne kadar sürüyorr 😄 koltuk altını hallettim, onardım ama bikini bölgesi uzun sürede cevap veriyor kremlere 😄
kanalize melike001 eczane biraz üstüne koymuştu trendyoldaki güvenilir bir satıcıdan getirtebilirsin yinede yorumlarına bak ama kararma vajinayda olmaz kenardaki dış dudaklara sürülüyor ona dikkat et
yeso kanalize bioderma c vitamini serum var 20 ml kadar omu acaba bende bideorma dan alcam başka markaya guvenemedim hem yüzümdeki leke için hemde doğumlardan dolayı bikini bölgemde kararma oldu beyaz tenliyim orası kara duruyor shshsh 🤷🏼♀️
yeso kanalize bioderma hangisi iyi geldiyse atarsan çok sevinirim ❤️ yüzümdeki leke için istiyorum özellikle güneş lekesi oldu bazen unuttum güneş kremi kullanmayı hüsranla sonuçlandı 😅
kanalize yeso yüzdeki lekeye iyi gelir mi bilmiyorum üste linki koydum zaten bioderma pigmentbio yazarsanız da çıkar
kanalize yeso dün bana sudocrem önerdiler yüzdeki lekeler ve sivilceler için cilt bariyerini yeniliyormuş pişik kızarıklık için kullanıyordum aşırı güzel ve etkiliydi yüze de maske yapıyorlarmış belki o da işe yarayabilir
kanalize Minnos evet şu an kullanıyorum koltuk altında daha hızlı bikini bölgesi daha uzun sürede sonuç veriyor
Merry01 bukii27 bende selin cigercinin beyazlaticisini kullanmistim hic bir ise yaramamisti oylece duruyor