ESMERBOMBA_ yeso ben şuan 30 yaşındayım ve oğlum 13 yaşında kardeşi 3 çıtır bi anne oldum ergen çocuğa 😇🙂
ESMERBOMBA_ yeso biliyomusun en güzel yanı bu hem kimsede inanmoyor benim olfuğuna beni daha çok ablası sanıyotlat yada eşimin ikinci eşi dkdkdjdkdj işime gelmiyor değil ama 😁😁
ESMERBOMBA_ yeso ay vallahi dert bitmitor şimdide ergen likle uğraşıyom bende diyorum tekrar geriye dönebilsem
Eskobar Ask_hosmus demi ben bi kreşe vereyim hepsini rahatlıycam😂😂😂 Kreş demişken aylık ücreti 150€ imiş yeni haberim oldu😳
Smartlady kanalize Aynen erken olduğunun farkındayım ama nasip . İki çocuk derken biri kedim biri oğlum🐱🤗😁
Etipetito yeso Aaa sen benmisin bende 26 yaşındayim.3 çocuğum var🤗🥰 Umarım artık kimse 3 çocuklu olduğuma şaşırmaz 😂
yeso Etipetito inşallah banada çok şaşıranlar oluyor şaşıranlar da genelde aynı yaş ama 2 çocuk ne var 1 çocuk fazlaysa nolmuş yani 🤣
kanalize Smartlady oyyy kedi bizim de ama aile evimde kaldı doğru onların da evladımızdan farkı yokki 🫠🫶🏻
Etipetito yeso Değil mi yani 3 çocuğun nesi var sanki 😂 Ama 4 çocuk çok fazlaymış gibi geliyor 😂😂oysa bitane daha 4 eder yani ahsjajsj
ESMERBOMBA_ yeso yani tabi erkek çocuğu ve kız çocuğu arasında fark varmı onu bilemem ama erkek çocukları nın ergenlikleri biraz daha ağır geliyor insana sanırm
yeso Etipetito 3 çocukta yeter bana fazlasıyla yoruluyorum zaten 😂 ama ileri ki yaşlarda rahat oluruz inşallah ❤️😂
Etipetito yeso Bana da yeter ama eşime güvenmiyorum 3 çocuk yetmiyormuş gibi davranıyor bazen beni korkutuyor😂😂