Kuzenim nişanlı kaynanası sürekli kızın fiziksel özelliklerinden vuruyor. Yine bizim olduğumuz ortamda kızın göğüsleri küçük diye oğlum benim gibi büyük göğüslü kızları sever dedi. Kız bir şey demedi. Ben de onun yerine iyi o zaman sen emzirmeye devam et koca oğlunu dedim. Morardı cevap veremedi. Ohhg çokta güzel söyledim içimin yağları eridi.

eeeyaniii Benim de eridi 😅😅
    Keşke kuzenin de oğlun büyütür sen merak etme deseydi cukkk otururdu 😅😅😅

lidyaaa__ saf salak bir tip böyle cevaplar veremez hakkını savunamaz hiç. Çok sinir oldum ya 😂

eeeyaniii kız sen ne fenasin böyle hazır cevap insanlar çok severim ya keşke bende öyle olsam ama ben kuzenin gibiyim 🤐

Askkadini eskiden çok çekinirdim de şimdi hiçbir şeyden çekinmiyorum lafımı söyleyeceksem esirgemiyorum. İçimde dert olacağına onlara dert olsun 😂

eeeyaniii oh iyi yapiyosun umarım bende asarım bu huyumu hep anam babam yüzümden ustumde çok baskı kurdular yok o üzülmesin yok o kırılmasın sen git sen git sen sus diye diye lal oldum

Askkadini depremden sonra her şeyin 1 dakikada alt üst hayatın pamuk ipliğine bağlıymışçasına hassas bir şey olduğunu öğrendim. O yüzden artık bu farkındalıktan sonra hiçbir şeyi eskisi gibi düşünmüyorum. Kafada bazı şeyleri bitirdim

eeeyaniii Ne kadar çirkin bir uslup, muhabbet, konu, yani neresinden tutarsan tut sacmalık. Oğlunun nasıl meme sevdiğinden ona ne… Oğlu beğenmiş hayatına birini almış ona ne… Ne kadar seversem seveyim sırf anası yüzünden ben oracıkta çeker giderdim ömür boyu bu kadın çekilirmi ya. Bir de yanında boyle konusabildigine gore baya sessiz goruyor resmen kızı eziyor simdiden.