amannya Borcu varken bile sizi bir şeyden mahrum etmemiş. Ne derseniz o demiş, sevgisini belli etmiş.. Sizde sürekli nazlandığınız için bir yerden sonra bunalmış. Başta oda alttan aldığı dönemlerin farkında değilmiş ama dur noktasına gelmiş. Tükenmişlik sendromu gibi bir şey aslında.. Bu saatten sonra alttan alma sırası sizde, maddi açıdan bir isteğiniz olmasın yada kızdığı zaman şakaya vurup gülün ama öyle bir raddeye gelmiş ki görünen o ki bir şeye kızamıyor bile.. Kendini dışarıya tamamen kapatmış. Bir ara bende öyle oldum, kimsenin konuşmasına bile tahammül edemiyordum. Eşimle sürekli ailesi için tartışıyorduk, oda benim bir dediğimi iki etmez, sevgisini belli eder ama ailesi yüzünden birbirimizi yerdik. Son tartışmamızdan sonra 1 ay içinde toplasanız 2 kere beraber uyumuşumdur ve 2 kere birliktelik yaşamışımdır. Çünkü içimden gelmiyordu, uzaklaştırmıştı beni kendinden. Bu son birlikteliğimizde neden arayı çok açıyorsun falan dedi. Nedenini sordu, bende ailenin biz olduğumuzu idrak edememen beni senden uzaklaştırdı dedim. Yanında uyumamama aşırı bozuluyordu, içimden gelmediğini söyledim. Odur budur düzeldi, kendine geldi. Yine gözümün içine bakıyor, çünkü bende bir şeylerin bitebileceğini anladı. Sizinki de öyle bir durum, oda artık yorulmuştur ve dinlenmesi için ona yardımcı olmanız gerekiyor.