zeytep bukii27 yaa🥺En kötüsü diş ağrısı herhalde ya. Sinirlerin oradaysa işinin ehli bir doktor araştırın bence, eğer aldırmayı düşünürseniz.
bukii27 zeytep doktor güvenilir ailemin tüm dişlerini o yapmış ama işde ben çekiniyorum eşimde çektirdi ama
HurremSultan bukii27 valla haklıyım trafik varmış diye sinirlenmişmis ben pamuk seker alirmisin dedim diye carladi duramazmis hep birşey istiyor musum günü zehir ettim bütün gün peşimde gezdi😂😂 ama çok uzildum yani ne gerek var bağırmaya ben diyorum hiç yaoma böyle gönlümü almak zorudna da kalma yani tut dilini biraz hanzo işte dhdkhdjd
zeytep HurremSultan kız arada canları sıkılıyor galiba bunların, kendileri kaşınıyor resmen bizden trip yemek için🤣
nurozttrk zeytep aynen öyle benim eşimde öyle sonra niye trip atıyorsun diyorlar Ee be adam öküz olma
zeytep bukii27 ama diş çok önemli,bence aksatmayın, evet zor olur bir süre ama sonra rahat edersiniz, tabi bunu detaylıca doktorunuza konuşarak, sürece alışabilirsiniz☺️
bukii27 zeytep Anlattı bana öncesinde eşimde çektirdi zaten ama işde ramazanlık 1 hafta sıvı beslenme 11 aylık oğlumla nasıl gecicek acaba
zeytep bukii27 sıvı beslenme ilk etapta zor gelebilir ama alışırsın esas önemli olan tabi o ağrıyla oğlunuz siiz yorarsa o zorlayıcı olur
yeso bukii27 kız bende çektirdim 20 lik dişimi yanında ki azı dişim dikiş atıldı bide ben iltihaplı çektirdim çünkü 2 kutu antibiyotik verdi doktor kullandım ona rağmen geçmedi ve artık damağımda çıktı iltihap görüyorum doktor onu patlattı ve iki dişimide çekti dişsiz kaldım azı dişim yok sol tarafta shshsh bakalım cesaret edersem implant yaptıracağım. Sağ taraftaki 20 lik dişim 2 sene önce dolgu yapılmıştı suan cekılmesi lazım mış bekliyorum bakalım ağrı yok duruyor ama benimki düzgün çıkmış zaten tek orada duruyor neden cekılcek bilmiyorum sağlam dişim kalmadı shsbsjsgsbbsı